Astropay Türkiye Kullanımı

Astropay tamamen kullanıcıların güvenliği için oluşturulmuş bir ödeme yöntemidir.

Astropay Türkiye Kullanımı
26 Kasım 2015 Perşembe 19:59 tarihinde eklendi, 1.370 kez okundu.

Astropay tamamen kullanıcıların güvenliği için oluşturulmuş bir ödeme yöntemidir. Bir kredi kartı değildir. Sanal ön ödemeli kart olarak tanımlamak daha doğru bir tanımlamadır. AstroPay Türkiye sayesinde internet üzerinden yapmak istediğiniz alışverişleri daha güvenli olarak gerçekleştirebilirsiniz.

Astropay Kartı almak çok kolaydır. İnternet üzerinden yapacağınız işlemler ile kartınıza kısa süre içerisinde sahip olabilirsiniz. Bunun için internet üzerinde bulunan AstroPay Kart bayilerinden kartınızı satın alabilirsiniz. Yapmak istediğiniz alışveriş miktarına göre ön ödemeli kartınızı satın alırsınız. Bu sayede kendi limitinizi kendiniz belirlersiniz. Kartınızın ödemesini kredi kartı ve bankanızdan havale ile gerçekleştirebilirsiniz.

Kartınızı satın aldıktan sonra elinize geçen kart numarası(pin) ile alışveriş sitelerinde sadece bu numarayı kullanarak çok kolay ve güvenli bir şekilde ödeme yapabileceksiniz. Sizden başka kişisel bilgiler talep edilmez. Birçok çevrimiçi alışveriş sitesi sizden ödeme için kredi kartı talep etmektedir. Kredi kartı olmadan neredeyse alışveriş yapma şansınız bulunmamaktadır. Biz AstroPay Türkiye olarak siz değerli müşterilerimizi kredi kartı zorunluluğundan kurtarıyoruz. Bu sayede kredi kartı faizi, alışveriş faizi ve bankaların talep ettiği ekstra ücretleri ödemek zorunda kalmazsınız. Astropay sizden ekstra ücret talep etmez. Güvenli alışverişin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Astropay Türkiye olarak kullanım alanlarınızı her geçen gün arttırmaktayız. Özellikle çok sayıda oyun sitesi ödeme yönteminde bizi tercih etmektedir. Bu şekilde vakit kaybetmeden oyun hesaplarınıza paranızı kolayca aktarabilirsiniz. Her zaman önceliğimiz müşterilerimizin güvenli bir şekilde ödeme yapabilmelerini sağlamaktır. Müşteri güvenliği için satın alma işlemindeki konuşmalarınız kayıt altına almaktadır. İnternet üzerindeki birçok bayimiz yedi gün yirmi dört saat çevrimiçi destek vermektedir. İstediğiniz zaman satın alma şansınız bulunmaktadır. Ödeme yöntemi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.