Astsubay cinayetinin sır perdesi aralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi'nde dün evinde bıçaklanmış halde ölü bulunan emekli astsubay Hakan Alp cinayetinin ardındaki sır perdesi aralandı.

Astsubay cinayetinin sır perdesi aralandı
16 Ocak 2014 Perşembe 20:32 tarihinde eklendi.


Bitez Beldesi Bergamut Caddesi'ndeki evinde arkadaşları tarafından ölü bulunan 48 yaşındaki emekli astsubay Hakan Alp'in katil zanlıları bugün İzmir'de yakalandı. İlk ifadelerinde cinayeti itiraf eden katil kardeşler M.G. (24) ve M.G. (20), Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CİNAYET SEBEBİ 107 BİN TL

Hakan Alp'in yedi yıllık görev arkadaşı emekli astsubay Birol Ahi, Alp'in eşcinsel olduğu ile ilgili ilk çıkan haberlerin asılsız olduğunu ifade ederek şu sözlere yer verdi: "Onu kaybetmenin acısıyla doluyum şu an. Basında çıkan haberler bizi çok üzdü ve yaraladı.

Otopsi raporunu bugün aldık. Otopsi raporuna göre orada bahsedilenlerin hiçbiri doğru değildir. Çünkü Hakan'ın şu an ağzı dili yok ve gasp edildi. Gasp edilip öldürülme nedeni de aralık ayında bankadan aldığı 107 bin TL para. Zanlılar paranın onda olduğunu düşünerek, bu oyunu oynadı. Otopsi raporu elimde, lütfen şok haber diye geçtikleri o yalan haberi yok etsinler. Sosyal paylaşım sitesine en az bin 500 yorum gelmiştir. Böyle bir insanı karalamayalım. Katillerin arkasında olmayalım. Arkadaşım hunharca 17 bıçak darbesiyle ve işkence edilerek öldürüldü" dedi.

AĞABEY KATİLLE MESAJLAŞMIŞ

Hakan Alp'in ağabeyi Hasan Alp, kardeşinin cinayete kurban gittiği gün telefonunu alan katil zanlısı M.G. ile mesajlaştığını ifade etti. Mesajların kardeşinin yazmadığından şüphelendiğini ifade eden Alp ,mesajları göstererek şunları söyledi: "Katil zanlısı ile mesajlaşmışım.

Şüphelenince bekle uçağa binip geliyorum yazdım. Kız kardeşimin telefonunda da, mesajlar var 'sarhoşum geliyorum' diye. Kız kardeşim de, şüphelendiğimiz için doğum tarihini sordu. Ondan sonra telefona cevap ve mesaj gelmedi ve telefon kapandı. Bu olayın üstüne telefonun başkasında olduğundan emin oldum ve harekete geçtim" diye konuştu.

KATİL KARDEŞLERİN DAYISI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Adliyeye sevk edilen katil zanlılarının dayısı M.G. ve kardeşi polisler tarafından adliyeye getirilirken yeğenlerine saldırdı. Sinir krizi geçiren dayı "siz nasıl insanlarsınız. Hiç mi hakkım yoktu üstünüzde. Allah cezanızı versin. Nasıl yaptınız bunu" diyerek bağırdı. Çevrede bulunan polisler tarafından güçlükle sakinleştirilen dayı, bankın üstüne oturup elini yüzüne kapayarak bir süre ağladı.

Bu arada adliyeye sevk edilen ve cinayet suçunu itiraf eden M.G, kardeşi ve yaşları küçük olan 2 şüphelinin işlemleri sürüyor.


CİHAN