Ataşehir'de işyeri kundaklandı

Ataşehir'de, reklam ve tabela atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Ataşehirde işyeri kundaklandı
28 Mart 2013 Perşembe 20:37 tarihinde eklendi, 1.047 kez okundu.

 

 İşyeri sahibi, yangını para konusunda anlaşmazlık yaşadığı eski çalışanlarının çıkardığını iddia etti.
 
Olay, saat 17.30 sıralarında Kayışdağı Mahallesi Canan Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, bir süre öncesine kadar, Atilla Koç'a ait reklam ve tabela atölyesinde önceden çalışan 2 kişi alacakları ile ilgili görüşmek için eski işyerlerine geldi.

Koç ile eski çalışanları, alacakların ödenmesi konusunda anlaşmaya varamadı. İşyerinden ayrılan 2 kişi bir süre sonra geri dönüp, iddiaya göre atölyenin deposunun kapısını kırarak içeri girdi. İçeride bulunan reklam panoları ile ahşap eşyaların üzerine tiner döken eski çalışanlar depoyu ateşe verdi. Depoyu kundaklayan eski çalışanlar olay yerinden kaçarken, kundaklamayı gören işyeri sahibinin kardeşi Mesut Koç, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.
 
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yoğun bir dumanın kapladığı depoya müdahale ederek söndürme çalışması başlattı. Çevrede kısa süreli paniğe neden olan yangın, itfaiyenin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucunda söndürüldü. Yangın sonucu işyerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
 
Yangının kundaklanma sonucu çıktığını iddia eden Mesut Koç, konuyla ilgili polis ekiplerine bilgi verdi. Şahısların tüm yaptıklarını gördüğünü belirten Koç, "Olayın hepsini gördüm. Tiner dökerek iş yerini yaktılar. Biz reklam işi yapan bir atölyeyiz. 2 kişi depoyu yakarak kaçtı" dedi. Polis yangınla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. 

DHA