Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ile anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki oyuncunun transferinden bir süre önce vazgeçen siyah beyazlı yönetim, Biliç'in yoğun ısrarı üzerine Atiba'yı renklerine kattı.

Atiba Hutchinson Beşiktaşta
30 Temmuz 2013 Salı 14:48 tarihinde eklendi, 1.016 kez okundu.
Beşiktaş Kulübü bir süre önce ilgilenmeye başladığı Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson için girişimlerde bulunmuş ancak bonservis bedeli olmayan futbolcunun menajeri ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkmamıştı.
 
Hatta Siyah Beyazlı kulübün AS Başkanı ve Futbol Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Deniz Atalay, 31 yaşındaki futbolcu konusunda 23 Temmuz'da resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada Atiba'nın transfer gündemlerinden tamamen çıkartıldığını belirtmişti.
 
BILIC'İN YOĞUN ISRARI ÜZERİNE ATIBA İLE ANLAŞMAYA VARILDI
 
Ancak teknik direktör Bilic'in yoğun isteği üzerine Beşiktaş Kulübü dün yeniden başlattığı görüşmeler sonucu Kanadalı oyuncu ile anlaşmaya varıldı. Atiba'nın iki gün içinde Siyah Beyazlı takım ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
 
ATIBA KİMDİR?
 
Futbol hayatına 2003 yılında Kanada'nın Toronto Lynx'de başlayan Hutchinson, daha sonra İsveç'in Öster ve Helsingborgs takımlarında forma giydi. Danimarka'nın Copenhagen takımında görev yaptıktan sonra 2010 yılında PSV Eindhoven'a transfer olan 31 yaşındaki oyuncu, son 3 sezonda futbol yaşantısını Hollanda'da sürdüdü. Yeni sezon öncesi PSV Eindhoven ile mukavele imzalamayan Kanadalı futbolcu'nun Siyah Beyazlı takımla 2 yıllık kontrat imzalaması bekleniyor.  

DHA