Atletico Madrid 1-0 Milan

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Serie A temsilcisi Milan ile temsilcimiz Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk Madrid ekibi, son dakikalarda bulduğu golle 1-0 kazandı.

20 Şubat 2014 Perşembe 00:03 tarihinde eklendi.



San Siro'da oynanan ve Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proença'nın düdük çaldığı karşılaşmada sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 1-0'lık skor ile Atletico Madrid oldu. Konuk ekip Madrid'e galibiyeti getiren golü 83. dakikada Diego Costa kaydederken, Milan ise mücadele boyunca gol sevinci yaşayamadı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Milan oldu. Brezilya'lı yıldızı Kaka'nın ilk yarıda etkili oyunu ile gol arayan İtalyan temsilcisi, önce direkleri sonra da Atletico Madrid kalecisi Courtois'yı geçemeyince skoru değiştirecek golü bulamadı ve her iki ekip de soyunma odasına 0-0'lık skor ile gitti.

Mücadelenin ikinci yarısında ev sahibi ekip Milan, Balotelli ve Kaka ile Madrid kalesine yüklense de skoru değiştirecek golü kaydetmeyi başaramadı. Karşılaşmanın 83. dakikasında sahneye çıkan Atletico Madrid forması giyen Diego Costa, Abbiati'yi mağlup etmeyi başardı ve skoru 1-0'a getirdi.

Karşılaşmanın kalan bölümlerinde gol sesi çıkmadı ve Atletico Madrid, Milan karşısında sahadan 1-0'lık galibiyet ile ayrıldı. İspanyol temsilcisi aldığı bu sonuç ile evinde oynayacağı rövanş mücadelesi için avantajlı bir skor elde etmiş oldu.

Ayrıca, karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli futbolcumuz Arda Turan, 74. dakikada yerini Cristian Rodriguez'e bıraktı.


CİHAN