Atletico'ya Beşiktaş'ı anlattı

Atletico Madrid forması da giyen Galatasaray'lı Tomas Ujfalusi Marca'ya maç öncesi açıklamalarda bulundu

Atleticoya Beşiktaşı anlattı
15 Mart 2012 Perşembe 08:49 tarihinde eklendi.

 

Bir dönem Atletico Madrid forması da giyen Galatasaray'lı Tomas Ujfalusi, Marca'ya eski takımının Beşiktaş ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi üçüncü tur rövanş karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.
 
Ujfalusi, Beşiktaş taraftarları ile ilgili; "Beşiktaş'lı taraftarlar çok ateşlidir; tıpkı Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi. Stat çok büyük değil ancak taraftarlar futbolculara çok yakın ve atmosfer çok çarpıcı. Stadyumda mükemmel görüntüler sergiliyorlar. Simao'nun İspanya'da attığı gol nedeniyle şansları olduğunu biliyorlar ve takımlarını sonuna kadar destekleyecekler." şeklinde konuştu.
 
'EBOUE IRKÇILIĞA UĞRAMADI'
 
İnönü'de oynadıkları Beşiktaş maçı ile ilgili tecrübelerini de aktaran Çek stoper, Eboue'nin ırkçı saldırılara uğradığına dair soru sorulması üzerine ; "Biz orada oynadığmızda atmosfer çok zorluydu. Ama bence bu futbol için güzel bir şey. Eboue ırkçılığa uğramadı. O siyah olduğu için değil sadece sağ kanatta oynadığı için tacize uğradı. Eğer o bölgede ben oynasaydım bana da olurdu. Evet hoş değil ancak gerçek bu." diye yanıt verdi.
 
'ATLETİCO TARAFTARINI TERCİH EDERİM'
 
Beşiktaş taraftarları ile eski takımının taraftarlarını kıyaslayan oyuncu; "Beşiktaş taraftarları da çok sıkı ancak ben Madrid'de gördüklerimi burada göremedim. Kaygılanmasınlar. Barcelona'daki finalden sonra neler olduğunu asla unutmayacağım" sözlerini kullandı.
 
Ujfalusi tura yakın tarafı Atletico Madrid olarak görürken Beşiktaş'ın iki ya da daha fazla gol atabileceğini zannetmediğini ifade etti. Atletico'nun Beşiktaş'tan daha kaliteli futbolculara sahip olduğuna dikkat çeken Ujfa; "İlk 15 dakika zor olacaktır. Ancak sabırlı olmak gerekiyor." diyerek sözlerini noktaladı.(Sporx)