"Atmosfer muhteşem olacak"

Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta maçında Galatasaray'ı konuk edecek lider Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin, her şeyin çok iyi gittiğini belirterek, "İnşallah skor da istediğimiz gibi olur." dedi.

Atmosfer muhteşem olacak
20 Eylül 2013 Cuma 21:55 tarihinde eklendi.

Bugün akşam saatlerinde kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan kalecisi Tolga Zengin, Galatasaray derbisi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Atmosfer muhteşem olacak. Hazırlıklar çok iyi gidiyor. Ümraniye’de Nevzat Demir Tesisleri'nde atmosfer de çok güzel." diyerek şunları söyledi:

"Hazırlıklar güzel gidiyor. Bugün bir çalışma daha yaptık. Yarın kampa gireceğiz ve maça hazır hale geleceğiz. Her şey güzel atmosfer de güzel. Stattaki atmosfer de güzel olacak. İnşallah skor da istediğimiz gibi olur ve yolumuza devam ederiz."

Kaleci antrenörü Jose Sambade'nin özel çalışmalar uygulayıp uygulamdığı ile ilgili bir soruya ise Tolga Zengin, "Bizim için maç maçtır. Her zaman olan tempo devam ediyor. Bu maça özgü bir durum yok. Her maç 3 puan bu maç da öyle bir maç. Şüphesiz atmosferi daha farklı olacak bu maçın. Bizim çalışmalarımız aynı ciddiyette maç ayrımı olmadan her zaman devam ediyor." diye cevap verdi.


CİHAN