Av tüfeği ile intihar etti

İzmir'in Kınık İlçesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle bunalıma giren 41 yaşındaki Cengiz Şahan, av tüfeğiyle intihar etti.

20 Mayıs 2013 Pazartesi 22:34 tarihinde eklendi.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında, ilçeye bağlı Arpaseki Köyü'nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası olan Cengiz Şahan, iddiaya göre, kimsenin olmadığı bir anda kendisine ait av tüfeğiyle göğsüne ateş etti.

Silah sesini duyan komşuları durumu, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Cengiz Şahan'ı ambulansla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Cengiz Şahan, hayatını kaybetti. Şahan'ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, bugün saat 18.00 sıralarında, ilçeye bağlı Arpaseki Köyü'nde meydana geldi. Evli ve 2 çocuk babası olan Cengiz Şahan, iddiaya göre, kimsenin olmadığı bir anda kendisine ait av tüfeğiyle göğsüne ateş etti. Silah sesini duyan komşuları durumu, sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Cengiz Şahan'ı ambulansla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesine kaldırdı.

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Cengiz Şahan, hayatını kaybetti. Şahan'ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


DHA