Av tüfeğiyle intihar etti

Eskişehir'de 39 yaşındaki Engin Uygur, kendisine ait mobilya ve dekorasyon atölyesinde av tüfeğiyle intihar etti.

21 Şubat 2014 Cuma 19:44 tarihinde eklendi.
Eşinden boşanan ve maddi sıkıntılar çektiği belirtilen Uygur'un işyerinin kapısında icra ve vergi dairelerinden gelen ihbar kağıtlarının asılı olması dikkat çekti.
 
Olay bugün öğleden sonra Çamlıca Mahallesi'ndeki Baksan Sanayi Sitesi'nde bulunan Uygur Mobilya Dekorasyon adlı atölyede meydana geldi. Kapısı açık olan atölyeye giren işyeri komşuları, Engin Uygur'u yanında av tüfeğiyle kanlar içerisinde hareketsiz bir durumda görüp durumu polis ve 112 sağlık ekibine bildirdi.

Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Uygur'un ölmüş olduğu belirlendi. Çenesine dayadığı ruhsatlı av tüfeğiyle intihar ettiği bildirilen Engin Uygur'un 2 yıl önce birlikte mobilyacılık yaptıkları babasını kaybettiği, bir süre önce de eşinden boşandığı öğrenildi.
 
Maddi yönden sıkıntı içerisine olduğu belirtilen Engin Uygur'un intihar etiği işyerinin giriş kapısında Eskişehir ve Kütahya İcra daireleri ile vergi dairesinden gönderilen ihbar kağıtlarının asılı olması dikkat çekti. İşyeri komşuları, "Engin'in babası 2 yıl önce vefat etti. Buna çok üzülmüştü. Bir süre önce de eşinden boşandığını öğrendik. İşleri de iyi değildi. Maddi sıkıntılar yaşadığını biliyorduk. Gerçi hepimiz bu sıkıntıları yaşıyoruz. Ama kimse kimsenin ne kadar borcu olduğu bilmez. Ölümüne çok üzüldük" dedi.
 
Engin Uygun'un cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

DHA