Ava gitti katil oldu!

Ava çıkan avcılardan birinin tavşana ateş açması sonucunda, Avcılar Kulübü Başkanı ağır yaralandı, oğlu öldü

Ava gitti katil oldu!
09 Ocak 2011 Pazar 17:13 tarihinde eklendi, 1.082 kez okundu.

 

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, birlikte ava çıkan avcılardan birinin tavşana ateş açması sonucunda, saçmaların isabet ettiği Avcılar Kulübü Başkanı ağır yaralandı, 13 yaşındaki oğlu öldü.
 
İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünde memur olarak çalışan Domaniç Avcılar Kulübü Başkanı Mehmet Kaçmaz (45) tarafından Karaköy yakınındaki Alacaören mevkisinde düzenlenen sürek avına, oğlu Süleyman Kaçmaz (13) ile F.S. (33), S.D, H.D. ve G.C. adlı avcılar katıldı.
 
Araziye dağılan 6 kişi, önlerine aniden çıkan tavşana ellerindeki av tüfekleriyle ateş açtı. F.S'nin tüfeğinden çıktığı iddia edilen saçmalar, Mehmet Kaçmaz ve oğlu Süleyman Kaçmaz'a isabet etti.
 
Süleyman Kaçmaz, diğer avcılar tarafından Domaniç İlçe Hastanesi'ne kaldırılırken yolda öldü. Ağır yaralanan Mehmet Kaçmaz ise Domaniç'te hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla önce Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne, daha sonra Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
 
F.S, S.D, H.D. ve G.C. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.