"Avantajı kullanacağız"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu, ligde kazanarak devam etmenin avantajını kullanacaklarını kaydetti

Avantajı kullanacağız
20 Ekim 2013 Pazar 21:55 tarihinde eklendi.


Spor Toto Süper Lig’in 8’nci haftasında Medical Park Antalyaspor, evinde Akhisar Belediyespor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrası basın toplantısı yapan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, oyunun belli alanlarda tutmayı hedeflediklerini bunu da başardıklarını söyledi.

Topla çıkarken birkaç kez hata yaptıklarını anlatan Aybaba, "Onun dışında yakaladığımız pozisyonlar var. İlk yarının son dakikasında Diaara’nın kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anıydı beklide. O golü atsak ya da, Titanın kaçırdığı penaltı gol olsa daha farklı bir maç kazanabilirdik." dedi.

Kazanmanın oyuncularını teşvik ettiğini ifade eden Aybaba, taraftarların desteğini biraz daha arkalarına almak istediklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugünkü mücadele çok iyiydi herkes elinden geleni yaptı. Kazanarak devam etmemin avantajını kullanacağız. Önümüzdeki zorlu maçlara hazırlanacağız."

Medical Park Antalyasporlu İbrahim Dağaşan, kazandıkları için mutlu olduklarını söylerken, kırmızı-beyazlı ekibin oyuncularından Zeki ise 3 puan almanın güzel olduğunu vurguladı.

AKHİSAR BELEDİYE CEPHESİ ÜZGÜN

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Antalya’ya kazanmak için geldiklerini, ancak başaramadıklarını kaydetti. Rakip takımı da tebrik eden başarılı çalıştırıcı Hamzaoğlu, "Başarılı olamadık. Rakibi tebrik ediyorum. Kazanmak için ne gerekiyorsa yaptılar.

Biz bugün birbirimize daha yakın oynayamadık. Böylelikle rakibin pas yapmasına fırsat verdik. Oyuna hakim olamadık. 2. yarı üstün oynasak da verdiğimizi pozisyonların sıkıntısını yaşadık. Oyuncularımı iyi oynama çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarda eksikliklerimizi görüp telafi edeceğiz." diye konuştu.

Akhisar Belediyesporlu oyuncu Sertan, deplasmana en kötü beraberlik için geldiklerini ancak galip gelemediklerini vurguladı. Yeşil- siyahlı Ahmet Cebe ise, rakiplerinin iyi top oynadığını ancak kazanamadıklarını, haftaya zorlu Beşiktaş maçı olduğunu hatırlattı.


CİHAN