"Avantajlı bir skor elde ettik"

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Dinamo Minsk maçı sonrasında yaptığı basın toplantısında zoru seven bir Trabzonspor'un avantajlı bir skor elde ettiğini söyledi.

Avantajlı bir skor elde ettik
01 Ağustos 2013 Perşembe 22:22 tarihinde eklendi.


UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Belarus rakibi Dinamo Minsk'i 1 - 0 yenen Trabzonspor'da teknik direktör Akçay, önemli bir avantaj elde ettiklerini belirterek, "Ofansif problemlerimiz var. Bunu en kısa zamanda çözeceğimize inanıyorum." dedi.

Akçay, rakibin ofansif yönü yüksek bir takım olduğunu da belirterek, "Deplasman galibiyetleri fazla olan bir takım. Kendi sahamızda rakibimize saygı göstererek ikinci maçtan da istediğimiz sonuç ile ayrılmak istiyoruz. Kesinlikle saygı duyulacak bir rakibimiz var." yorumunu yaptı.

Maçın son dakikasında Colman'ın kırmızı kart görmesini maçın temposuna bağlayan Mustafa Akçay, "Bazen oyuncular maçın son bölümlerinde yorgunluğun vermiş olduğu istem dışı hareketler yapabiliyor. Bu normal. Trabzonspor olarak düşüncemizin yüzde ellisiyle karşı karşıyayız. Oyuncularımız istekli. Lig başladığında iyi yere geleceğimize inanıyorum. Malouda'nın süreye ihtiyacı var. Biraz zamana ihtiyacı var." dedi.


CİHAN