"Avantajlı dönmek istiyoruz"

Trabzonsporlu Didier Zokora ve Batuhan Karadeniz, yarın akşam karşılaşacakları Kukesi'yi tanımadıklarını ama Trabzon'daki maça avantajlı skorla dönmek istediklerini söyledi.

Avantajlı dönmek istiyoruz
21 Ağustos 2013 Çarşamba 22:18 tarihinde eklendi.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Arnavut takımı Kukesi ile oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısına katılan futbolculardan Zokora, ligin ilk haftasında Beşiktaş karşısında alınan yenilgiyi unutturmak istediklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Bizim için yarın çok önemli bir maça çıkacağız. UEFA Avrupa Ligi'nde yer almak çok önemli. İyi bir takım ve hocamız var yarın buradan en iyi sonuç ile ayrılacağımızı düşünüyorum. Ligin ilk maçında taraftarlarımızı üzdük kendimizi affettirmek adına Avrupa Ligi'ne kalmak arzusundayız. Kukesi takımını hiç duymadım ilk kez karşılaşacağız. Disiplinli bir takım olduğunu izleyerek öğrendik."

Trabzon’a avantajlı bir skor ile dönmek istediklerini belirten Batuhan Karadeniz ise "Kukesi videolardan izlediğimiz kadar kompak oynayan bir ekip. Buradan Trabzon’a avantajlı bir skor ile dönmeyi düşünüyoruz. Beşiktaş'a karşı alınan yenilgiyi önemsemiyorum. İyi futbol oynadığımızı düşünüyorum." diye konuştu.


CİHAN