"Avantajlı skorla dönüyoruz"

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Kukesi karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin avantajı ile Trabzon'a döndüklerini söyledi.

Avantajlı skorla dönüyoruz
22 Ağustos 2013 Perşembe 23:48 tarihinde eklendi.

Takımının UEFA Kupası play-off turu ilk maçında Kukesi'yi 2-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Akçay, 2-0'lık sonucun kendileri için avantaj olduğunu belirterek, "İyi bir takım olduğunu bildiğimiz takımla karşılaştık, bizim için sürpiz olmadı.

Oyun planlarında değişikliğe gitmeyince ilerleyen dakikalarda önlem almamız kolaylaştı. Bu akşam hucüm bölgesindeki oyuncuları daha önceki maçlarda gibi değildi. İkinci müsabakada yine dikkat edilmesi gereken bir takım olarak karşımızda duruyorlar. İlk ayaktaki maçı 2-0 kazandık. Bizim için avantaj gözüküyor. Bu avantajla evimize döneceğiz. Yine dikkatli oynamalıyız." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Adrian gol attıktan sonra takım arkadaşları ile yaşadığı sevinç için neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise Mustafa Akçay, "Takım arkadaşlarının onu kucaklamaları ve onu desteklemeleri önemli bir sinejrinin işareti olarak görülmeli. Bu zaten böyle olmalı. Takım birbirine sahip çıkmalı. Çok güzel bir görüntü. Zaten amacımız takım havasını oluşturmaktı bu havaya uymayanlar kulübede beklemeye devam edecekler." dedi.


CİHAN