Avcı, genç millileri ziyaret etti

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 16 Yaş ve 17 Yaş Altı Genç Milli Futbol Takımlarını kamp yaptıkları otede ziyaret etti.

Avcı, genç millileri ziyaret etti
26 Kasım 2011 Cumartesi 13:26 tarihinde eklendi, 1.196 kez okundu.

 

ABD'de düzenlenecek "Nike Friendlies" turnuvasına katılacak 16 Yaş Altı Milli Takımı ve Belçika ile deplasmanda iki hazırlık maçı oynayacak 17 Yaş Altı Milli Takımı'na başarılar dileyen Abdullah Avcı, genç milli kakımların çok değerli ve önemli olduğunu vurguladı ve şunları söyledi: 
   
 "Sizler, 74 milyonluk nüfusta seçilmiş elit oyuncularsınız. Genç Milli Takım'da bulunmak, burada oyun oynamanın dışında; Türk insanını, Türk milletinin örf ve adetlerini yurt içinde ve yurt dışında en iyi şekilde temsil etmektir. 2005 yılında, sizin yaş grubunuzla Avrupa şampiyonluğu yaşadım. O günden sonra ayrıldım ve bugün A Milli Takım Teknik Direktörü olarak buraya döndüm. İnanıyorum ki sizler, bundan daha kısa sürede A Milli Takım'da oynama hedefine ulaşacaksınız. Önünüzde oynayacağınız maçların sonuçları hiç önemli değil. Temelde alacağınız şeyler çok önemli. Bunun yanında tabii ki maç kazanmakta çok önemli bir duygudur. Buradan gelmiş bir teknik adam olarak, burayı çok iyi bilen biri olarak ve gençlere bakışı çok sağlıklı olan bir ekip olarak kısa sürede içinizden birilerini A Milli Takım'da göreceğimize eminiz."