Avcılar’da banka soygunu

Avcılar’da bir banka şubesine gelen kar maskeli ve silahlı soyguncu veznede bulunan 25 bin 300 lirayı alarak kaçtı

Avcılarda banka soygunu
17 Mayıs 2013 Cuma 16:39 tarihinde eklendi.

Avcılar’da bir banka şubesine gelen kar maskeli ve silahlı soyguncu veznede bulunan 25 bin 300 lirayı alarak kaçtı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis, failin yakalanması için çalışma başlattı.

Avcılar Firuzköy Bulvarı üzerinde bulunan bir banka şubesine saat 14:30 sıralarında gelen kar maskeli bir kişi, silahla güvenlik görevlisi ve çalışanları etkisiz hale getirdi. Bu sırada banka şubesinde bulunan bir müşteriye silahını doğrultan soyguncu, silahı ateşlemekle tehdit ederek güvenlik görevlisinin silahını da aldı. İki silahla vezneye yönelen soyguncu burada bulunan 25 bin 300 lirayı alarak hızla banka şubesinden uzaklaştı.

Soygun ihbarı üzerine banka şubesine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, soyguncunun kimliğini tespit edebilmek için güvenlik kameralarını inceledi ve parmak izi çalışması yaptı. Soygun sırasında şubede bulunan müşteri ve çalışanlar da ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polisin soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.


CİHAN