Avcılar'da zincirleme kaza!

Avcılar’da kontrolden çıkan otomobil önce aynı yönde ilerleyen belediyenin temizlik aracına ardından da İETT otobüsüne çarptı.

Avcılarda zincirleme kaza!
12 Nisan 2013 Cuma 09:20 tarihinde eklendi, 1.248 kez okundu.

 

Kazada 2’si ağır 6 kişi yaralanırken, otomobil içerisinde bulunan bira kutuları ise dikkat çekti. 
 
Kaza, saat 23.30 sıralarında E-5 Avcılar Topkapı istikametinde meydana geldi. 34 AN 3655 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç önce yolda temizlik yaparak ilerleyen 34 08 11034 plakalı İstanbul Büyük Belediyesi’ne ait temizlik aracına arkadan çarptı. İçinde 6 kişinin bulunduğu otomobil, daha sonra da aynı yönde seyir halinde olan 34 TP 2275 plakalı İETT otobüsünün orta kısmında bulunan yolcu indirme kapısına çarptı. Kaza sonrası 3 kişi otomobil içerisinde sıkıştı. 3 kişi olay yerine çağırılan itfaiye ekiplerinin kısa süren çalışmasının ardından sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Otomobil içerisinde bulunan diğer 3 kişi de hafif şekilde yaralandı. 
 
Durumu ağır olan Ertan Akdağ ve Burak Ateş ile hafif yaralı Samet Özmen, Uğur Sayılı ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi de ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrası yol üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Hurdaya dönen otomobil içerisinde çok sayıda bira kutusunun olması dikkat çekti. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Otomobilin sürücüsü hala belirlenemezken, polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

DHA