Avcı'nın yerine 3 aday!

A Milli Takım'da Eylül ayında büyük bir revizyona gidilecek. Değişim için geriye sayım devam ederken, göreve büyük umutlarla getirilen fakat hayal kırıklığı yaratan Abdullah Avcı'nın yerine yine yerli isim düşünülüyor.

Avcının yerine 3 aday!
16 Ağustos 2013 Cuma 10:07 tarihinde eklendi.
Futbol Federasyonu bu görev için bir süredir çalışma yapıyor. Fakat daha isim konusunda bir uzlaşma yok. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takım'daki değişim için Andorra ve Romanya maçlarını bekliyor. Şu an grupta 7 puanla 4. sırada bulunan Türkiye'nin Brezilya'ya gitme umutları zayıf.
 
Abdullah Avcı'ya sonuna kadar destek veren ve her fırsatta bu konuda pozitif açıklamalar yapan Demirören ve ekibinin olası bir değişimde masaya 3 ismi getirmesi bekleniyor. Bu isimler Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Aykut Kocaman..

GÜNEŞ GİBİ PARLAK KARİYER
Milli Takım kariyeri son derece parlak olan Şenol Güneş ile yine Milli Takım'da görev yapan Mustafa Denizli isimleri Aykut Kocaman'a göre biraz daha öne çıkıyor. Eylül ayındaki iki grup maçı sonrası operasyon için düğmeye basılacak. Tüm Milli Takım ekibi komple değişecek. 3 teknik adam içinden Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bir seçim yapması bekleniyor. Yabancı teknik adam ihtimalı ise şu an itibariyle son seçenekolarak düşünülüyor.

RÜŞTÜ REÇBER MİLLİ TAKIM'A
Yeni yapılanma içinde Futbol Federasyonu, efsane kaleci Rüştü Reçber'eyer vermeyi planlıyor. Milli kaleciye ay-yıldızlı ekipte menajerlik görevidüşünülüyor. Rüştü Reçber ismi TFF Yönetim toplantısında gündemegelirken bu ismin de Eylül ayında resmen açıklanacağı öğrenildi. Sonbahar Ay-Yıldız için çok hareketli geçecek.

GÜNEŞ'İ KADROYA DAHİL ETMİŞTİ
İlk döneminde 1987 yılında açıkladığı Milli Takım aday kadrosunda Şenol Güneş'i de yazan Mustafa Denizli, şimdi Güneş ile birlikte ay yıldızlı ekibin başına geçmesi muhtemel 3 isminden bir tanesi. Milli Takım kariyeri fazla parlak olmayan tecrübeli çalıştırıcının, toplam 5 sezonluk Milli Takım macerası 2000 yılında sona erdi. Denizli, daha sonra teknik direktörlük kariyerine Fenerbahçe'de devam ederek, ilk sezonda şampiyonluk yaşadı.

KARTVİZİTİNDE DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ VAR
1989 sezonundan bu yana teknik adamlık kariyerini sürdüren efsane kaleci Şenol Güneş, Trabzonspor'da yakaladığı başarılar kadar, Milli takım karnesiyle de adından söz ettiriyor. Milli Takım'a Dünya üçüncülüğü başarısını getiren deneyimli teknik adam, aynı zamanda 2003 yılında Konfederasyon Kupası'nda da Fransa'da ay yıldızlıları üçüncülüğe taşımıştı.

BİR SEZONDA EN ÇOK MAÇA ÇIKAN HOCA
Mili takımlarda görev almayan Aykut Kocaman, Ankaraspor'da yaşadığı çıkışla beraber, Fenerbahçe'de gösterdiği başarı sonrası adaylar arasına girdi. Fenerbahçe'de ilk sezonunda Lig şampiyonluğu yaşayan Kocaman, görev yaptığı 3 sezonda, Kanarya'ya 2'de Türkiye Kupası kazandırdı. Bu arada Aykut Kocaman Fenerbahçe başında 64 maçla bir sezon da en çok görev alan teknik direktör rekorunu kırmıştı.