AVM'de unutulan eşyalar ihtiyaç sahiplerine verilecek

Bolu'da bir AVM, ziyaretçiler tarafından unutulan eşyaları, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı’na verdi.

AVMde unutulan eşyalar ihtiyaç sahiplerine verilecek
28 Ocak 2013 Pazartesi 18:38 tarihinde eklendi.

 

Avrupa’nın en büyük otoyol tesislerinden biri olan ve son bir yılda 6 milyon kişinin ziyaret ettiği Highway Outlet AVM, örnek bir davranış sergiledi. Alışveriş merkezi, oyun salonları, restoranlar, spor salonları ve kongre merkezlerinin yer aldığı AVM’de ziyaretçiler tarafından unutulan eşyalar bir araya toplandı. Cep telefonundan çocuk oyuncaklarına, ayakkabıdan elbiseye, kol saatinden radyoya kadar birçok eşya aylarca sahiplerini bekledi. Ancak eşyaların sahibi ortaya çıkmayınca Highway yönetimi, bunların ihtiyaç sahibi insanların işine yaraması için Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı’na teslim etti. Toplam 370 eşya ihtiyaç sahiplerine verilecek. 
 
Ziyaretçiler tarafından unutulan eşyalar arasında ilginç malzemeler dikkat çekti. Unutulan eşyaların cinsleri ve sayıları şöyle: Kapüşonlu sweet (14), bayan hırkası (17), çocuk hırkası (14), çocuk çantası (18), çocuk cüzdanı (13), erkek beresi (10), bayan beresi (16), kaşkol (10), güneş gözlüğü (22), saat (12), toka (11), numaralı gözlük (8), yüzük (15) ve oyuncak (20).

CİHAN