Avrupalı iş adamları Brüksel’de toplandı

Brüksel’de, EUBA (European Business Associtaon/ Avrupa İşadamları Derneği) Belçika temsilciliği tarafından düzenlenen seminerde, Ekonomi Bakanlığının şirketlere yönelik, Türkiye’de ve Yurtdışındaki şirketlere verilen destekler hakkında bilgi verildi. Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen işadamlarına da çeşitli destekler verildiği gündeme getirildi.

Avrupalı iş adamları Brükselde toplandı
28 Kasım 2017 Salı 17:23 tarihinde eklendi, 1.110 kez okundu.
Brüksel’de, EUBA (European Business Associtaon/ Avrupa İşadamları Derneği)   Belçika temsilciliği tarafından düzenlenen seminerde, Ekonomi Bakanlığının şirketlere yönelik, Türkiye’de ve Yurtdışındaki şirketlere verilen destekler hakkında bilgi verildi. Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen işadamlarına da çeşitli destekler verildiği gündeme getirildi.
 
Avrupa genelinde 11 Ülke’de faaliyet gösteren Avrupa İşadamları Derneği EUBA Belçika Temsilciliği tarafından düzenlenen seminerde konuşmacı olarak, Brüksel Ticaret Baş müşaviri Bülent Uğur Ecevit katıldı.
 
 
 
 
EUBA Belçika temsilciliği tarafından düzenlenen seminerde açılış konuşmasını yapan EUBA Belçika Başkanı Yılmaz Yüksel “Biz yılardır Avrupa’nın birçok ülkesinde işçi olarak çalıştık, sonra işveren olarak, işadamları olarak yerimizi aldık. Türkiye’den birçok destekler gördük, Türkiye’nin de şimdi verdiği ekonomik destekler hakkında sizleri bilgilendirmek için bu gün buradayız. Türkiye’de de yatırım yapmak isteyen işadamlarına yine Türkiye birçok destekler vermektedir, destekler hakkında bilgiler vereceğiz” dedi.
 
 
 
 
EUBA Belçika Temsilciliği tarafından düzenlenen seminerde konuşmacı olarak katılan Brüksel Ticaret Baş müşaviri Bülent Uğur Ecevit “Türkiye’de çeşitli destekler verilmektedir, destekler verilirken, ister Türkiye’den yurtdışına, isterseniz yurtdışından Türkiye’ye yatırım yaparken de destek alabilirsiniz. Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen bütün işadamlarına çeşitli destekleri var. Türkiye’de yatırım yapmak isteyen yabancı uyruklu işadamları içinde çeşitli destekleri var Türkiye’nin. Enerji konusunda, Teknoloji konusunda, Tekstil konusunda, birçok konularda çeşitli destekler verilmektedir. Desteklerden yararlanmak için ilgili bakanlıklara başvuruda bulunarak gerekli şartlar yerine getirildikten sonra destekler sağlanmaktadır” dedi