Avukat çifte korkunç infaz

Adana'da avukat 50 yaşındaki Yüksel Pişkin ve ev kadını eşi 48 yaşındaki Nilay Pişkin oturdukları villanın mutfağında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Çiftçin birlikte yaşadığı oğulları 30 yaşındaki Ali İhsan Pişkin, şüpheli olarak gözaltına alındı.

Avukat çifte korkunç infaz
23 Ekim 2014 Perşembe 09:29 tarihinde eklendi, 1.036 kez okundu.
Çağ Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Ali İhsan Pişkin, bugün saat 06.00 sıralarında 155 Polis İmdat Hattı'nı arayarak, Kurttepe Mahallesi Gondol Sitesi'ndeki villalarında su içmek için indiği mutfakta annesi ile babasının kanlar içinde yerde yattığını söyledi. 112 Acil ekibiyle verilen adrese giden polis 3 erkek çocuğu sahibi olan Pişkin çiftinin cesetlerini mutfakta buldu. Vücutlarında çok sayıda bıçak darbesi saptanan Pişkin çiftinin öldüğü belirlendi. Evde yapılan incelemenin ardından çiftin cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 
 
KAPI VE PENCERELERDE ZORLAMA YOK
 
Cinayet Masası dedektifleri öncelikle lüks villaya dışarıdan bir giriş olup olmadığına yöneldi. Ancak yapılan araştırmada kapı ve pencerelerde zorlama olmadığı, evden herhangi bir eşyanın çalınmadığı belirlendi. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini de toplayan polis, şüpheli olarak çiftin birlikte yaşadığı bekar oğulları Ali İhsan Pişkin'i ifadesini almak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.
 
Daha önce beyaz eşya mağazası açan ancak bir süre sonra iflas ettiği öğrenilen Ali İhsan Pişkin verdiği ilk ifadede, "Sabah erken saatte uyandım, su içmek için mutfağa indiğimde annem ve babamı yerde yatarken gördüm hemen polis ve sağlık ekiplerini aradım. Herhangi bir ses ve görültü duymadım" dedi..
 
Babasının Hukuk bürosunda çalıştığı ve 'sert mizacıyla' tanındığı belirtilen Ali İhsan Pişkin, cinayet ekipleri tarafından sorgulanıyor.
 
İYİLİK MELEĞİ
 
Oğlunun birinin İstanbul'da çalıştığı diğerinin de Azerbaycan'da öğrenci olduğu belirtilen Avukat Yüksel Pişkin'in, Boşnak olmamasına rağmen Adana- Bosna Kardeşlik Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin kurucu 7 üyesinden biri olduğu, ancak son 2 yıldır derneğe uğramadığı belirtildi. Çevresinde 'iyilik meleği' olarak tanınan Avukat Pişkin'in ayrıca Türk Kızılayı Adana Şubesi yönetim kurulu üyesi olduğu de kaydedildi.