Avusturalyalı konuğa Atatürk'lü kravat jesti

İstanbul Göksu Rotary Kulübü üyeleri, Avustralya'daki kardeş kulüpleri olan Baldwlyn, Noosa, Casino ve Footscray Rotary kulüpleri ile CHP'li Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar'ı makamında ziyaret etti.

Avusturalyalı konuğa Atatürklü kravat jesti
24 Nisan 2013 Çarşamba 20:22 tarihinde eklendi.

 

Ziyarette başkan Özacar, Atatürk'ün silüeti ve ay yıldız baskılı kravatını çok beğenen Avustralyalı konuğu Tony Hennessy'e hediye etti. Başkan Özacar'ın bu jestine teşekkür eden Hennessy, kravatı çarşamba günü yapılacak olan Şafak Ayini'nde takacağını söyledi.
 
Yahya Çavuş Görme Engelliler İlköğretim Okulu'na daha önce laboratuvar desteğinde bulunan İstanbul Göksu Rotary Kulübü üyeleri, okula fitness aletleri, top havuzu, trambolin malzemelerini teslim etmek için geldikleri Gelibolu'da Başkan Özacar'ı beraberindeki Avustralyalı rotaryanler ile ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu mennuniyeti dile getiren Başkan Özacar, ülkeler arasındaki dostluk ilişkilerinin artarak ilerlemesini istediklerini belirtip, "Dostluk bağlarının gelişmesine her türlü katkıyı yapmaktan mutluluk duyarız. İlişkileri kalıcı tutmak da çok önemli" dedi.
 
Başkan Özacar, Avustralya Baldwlyn Rotary Kulubü'nün dönem başkanına Gelibolu'yu simgeleyen bir plaket verdi. Konuk heyette, Başkan Özacar'a ülkelerini simgeleyen çeşitli hediyeler ile belediye başkanlarından getirdikleri mektupları sundu.
 
ŞAFAK AYİNİ'NE ATATÜRK BASKILI KRAVATLA KATILACAK
 
Başkan Özacar, ayrıca Atatürk'ün silüeti ve ay yıldız baskılı kravatını çıkarıp, çok beğenen Avusturalyalı konuğu Tony Hennessy'e hediye etti. Başkan Özacar'ın bu jestine teşekkür eden Hennessy, kravatı yarın yapılacak olan Şafak Ayini'nde takacağını söyledi.

DHA