Ayağına takılan yosun canından etti

Denizli'nin Çivril ilçesi'nde, serinlemek için girdiği Işıklı Gölü'nde, ayağı yosunlara takılan 14 yaşındaki Volkan Akdağ, suda boğularak yaşamını yitirdi.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 19:07 tarihinde eklendi.
 
Ortaokul öğrencisi Volkan Akdağ, balık avlamak için bugün saat 09.00 sıralarında bir grup arkadaşıyla Emirhisar Beldesi'ndeki evlerinden Işıklı Gölü'ne gitti. Bir süre balık avlayan Akdağ, sıcaktan bunalınca serinlemek için göle girdi. Bir süre gölde yüzen talihsiz genç, sonrasında suya batıp, çıkmaya başladı.
 
Bu sırada göl kenarında piknik yapan uzman jandarma çavuş Kürşat Türkmen, Akdağ'ın suda çırpındığını farkedip, yardım etmek için göle atladı. Türkmen, Akdağ'ı bir süre sonra gölden çıkardı. Olay yerine 112 Sağlık ekipleri çağrıldı. Çok su yuttuğu belirlenen Akdağ, ambulansla Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
 
Ayağının yosunlara takılması sonucu boğulduğu belirlenen Akdağ'ın cenazesi, bugün yakınları tarafından hastane morgundan alınıp, Emirhisar Beldesi'nde ikindide kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

DHA