Aybaba'ya Baros teklifi!

Teknik Direktör Samet Aybaba'nın forvet hattına takviye istemesinin ardından harekete geçen Beşiktaş'ta yönetim, deneyimli hocaya Milan Baros'u önerdi. Aybaba, Çek golcü konusunda düşünmek için süre istedi..

Aybabaya Baros teklifi!
16 Temmuz 2012 Pazartesi 10:12 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba'nın forvet hattına takviye istemesinin ardından harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetim, deneyimli teknik adama ezeli rakipleri Galatasaray'ın Çek golcüsü Milan Baros'u önerdi. 
 
TÜRKİYE'Yİ VE LİGİ İYİ BİLİYOR 
Beşiktaş yönetiminin, Baros konusundaki ısrarının en önemli nedeni ise Çek ismin Türkiye'yi ve ligimizi çok iyi bilmesi... 
 
Aybaba'yla bir görüşme yapan yöneticilerin, "Ülkemize adapte sorunu yaşamaz. Ligimizi ve Türkiye'yi son derece iyi tanıyor. Alınabilecek en iyi isim" dedikleri ifade edildi. 
 
AYBABA TEMKİNLİ 
Yöneticilerin bu düşüncesine katıldığını vurgulayan Aybaba'nın ise, "Geçen sezon 7-8 haftalık bir sakatlık dönemi vardı. Bir futbolcu için önemli bir süre. Ve bu sakatlığı yer ettiyse bizim için sıkıntı olur. Biraz daha araştıralım, düşünelim" dediği öğrenildi. Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Samet Aybaba'nın onay vermesi halinde G.Saray'ın da elden çıkarmaya hazır olduğu Çek golcünün işini bitirecek. 
 
LİSTEDE 10 NUMARA DA VAR 
Beşiktaş'ta çift forvet oynayacağını açıklayan Samet Aybaba, 4'lü savunma, 3'lü orta saha ve önlerinde bir oyun kurucu ile sahada olmayı planlıyor. Bu sisteme göre son derece etkili bir 10 numaraya ihtiyaç duyan deneyimli teknik adamın yönetimle yaptığı toplantıda bu talebini de dile getirdiği öğrenildi. 
 
Aybaba'nın kafasındakileri hayata geçirmesine yardımcı olmayı planlayan yönetim, deneyimli hocanın istekleri doğrultusunda forvet hattının hemen arkasında görev yapan bir oyuncu bakıyor.
 
Takvim