Aydemir Akbaş'tan 'erotik' yorumu

Türk sinemasının önemli isimlerinden Aydemir Akbaş önceki gün Nişantaşı'ndaydı. “Aslında buralara pek fazla gelmem” diyen Aydemir Akbaş karşısında gazetecileri görünce de kendisine sorulan sorulara cevap verdi.

Aydemir Akbaştan erotik yorumu
25 Kasım 2011 Cuma 08:42 tarihinde eklendi, 8.256 kez okundu.

 

Kendisini bir dönem erotik filmler yaptığı için eleştirenlere cevap veren Akbaş, “Biz ne yaptıysak sinema için yaptık biz o filmleri yapmasaydık sinemadan kimse ekmek yiyemezdi. Türk sinemasında erotik filmler bir İtalyan filmi yüzünden başladı, O film vizyona girince salonda kuyruk oluştu, sinemacılar da ne yapsın bilet satmak için böyle filmler çekti” dedi.
 
Aydemir Akbaş, filmlerini erotik buldukları için eleştiren insanlara “Herkesin malı ortada, benim filmlerim erotik film olarak televizyonda yayınlanıyor, filmleri yayınlanamayacak kadar açık yapanlara bu soruları yöneltin” diye yanıt verdi. Aydemir Akbaş, İbrahim Tatlıses'in Ankara'ya tedavi için gideceğini belirtirken, “Gata'da tedavi olacak” dedi. Aydemir Akbaş, 'Türk sinemasında erotik filmler bir İtalyan filmi yüzünden başladı, O film vizyona girince salonda kuyruk oluştu, sinemacılar da ne yapsın bilet satmak için böyle filmler çekti' dedi.

Milliyet