Aydın Doğan yıllar sonra tekrar Milliyet'te

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Milliyet Gazetesi Yazarı Hasan Pulur'un vefatı nedeniyle Milliyet Gazetesi'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Aydın Doğan yıllar sonra tekrar Milliyette
01 Aralık 2015 Salı 15:16 tarihinde eklendi.
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Milliyet Gazetesi Yazarı Hasan Pulur'un vefatı nedeniyle Milliyet Gazetesi'ne taziye ziyaretinde bulundu.
 
Sabah saatlerinde Milliyet Gazetesi'nin Çağlayan'daki merkez binasına gelen Doğan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören ve Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila'yı ziyaret etti. Ziyarete, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi Yazarı Taha Akyol'la birlikte gelen Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila'nın da aralarında bulunduğu gazete yöneticileri tarafından kapıda karşılandı. Doğan, gazetede yaklaşık 30 dakika kaldıktan sonra Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören tarafından uğurlandı. 
 
"YERİ KOLAY KOLAY DOLMAYACAK"
Hasan Pulur'a hep 'hoca'diye hitap ettiğini söyleyen Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, "Allah nur içinde yatırsın. Anlatırsak sayfalar tutar ama çok değerli bir ustayı kaybettik diyorum ben. Bab-ı Ali yine bir yıldızını kaybetti. Yeri kolay kolay doldurulmayacak bir yıldızı kaybetti" diye konuştu.
 
"HAYAT DEVAM EDİYOR"
Bir çok önemli gazetecinin teker teker hayatını kaybettiğini hatırlatan Doğan, "Mesleğimizde zaten bozulmalar var. Bir Çetin Altan, bir Hasan Pulur, bu sene kaybettiklerimizden bir Oktay Akbal. Bunların yeri kolay kolay doldurulmaz ama hayat da devam ediyor. Onlar gidecek, yenileri gelecek. Biz de gideceğiz, yerimize de yenileri gelecek" dedi. 
 
" 'HUYSUZ İHTİYAR' DERDİM"
Pulur'a 'huysuz ihtiyar' diye takıldığını söyleyen Doğan sözlerini şöyle tamamladı: “5 ay evveline kadar her ay telefonla konuşurduk. Bazen bana sitem ederdi. 'Bizi bırakıp gittin' diye. Ben de 'bırakmadım'. 'Bak hep seni arıyorum' derdim. Böyle aramızda dostça konuşmalar olurdu. Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesinö
 
CENAZE TÖRENİNE DE KATILDI.
Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ziyaretin ardından Pulur'un cenaze namazına katılmak için Levent Afet Yolal Camisi'ne hareket etti. 

DHA