Aydınspor 1923'de toplu imza

İkinci Lig'in yeni takımı Aydınspor 1923, yeni transferlerini kulüp tesislerinde düzenlenen toplu imza töreniyle tanıttı.

Aydınspor 1923de toplu imza
12 Temmuz 2013 Cuma 19:08 tarihinde eklendi, 1.137 kez okundu.
 
Göztepe'den Kazım ve Özgür, Gaziantep BŞB'den Hakan, Sefa, Samet, Galatasaray'dan Ahmet, Kastamonuspor'dan Fırat ve Isparta Emrespor'dan Fatih'in katıldığı toplantıda Antalyaspor'dan Baran ile İnegölspor'dan Mümin'i de kadrolarına kattıklarını belirten Başkan Süha Bayırlı, "Şampiyon kadroyu bozmadık. Tecrübeli oyuncular transfer ederek iyi bir ekip kurduk. Hedefimiz yine zirve olacak" dedi.
 
Aydın'ın geçmişi başarılarla dolu bir futbol kenti olduğunu söyleyen Teknik Direktör Hüsnü Özkara ise "Özellikle arkadaş olan futbolcuları seçtik. Bu sayede uyum sorununu hızla aşıp takım ruhunu yakalamayı hedefledik. Ayaklarımız yere sağlam basacak. Herkese keyif verecek bir takım izleteceğiz" diye konuştu.

Siyah-beyazlılar 25 Temmuz-7 Ağustos tarihleri arasında Topuk Yaylası'nda kamp yapıp üç hazırlık maçı oynayacak. Gaziantep BŞB'den transfer edilen Ömer ile İnegölspor'dan alınan Bayram'ın Pazartesi günü Aydın'da olacakları öğrenildi.

DHA