Aydınus'da dev görev

FIFA kokartlı hakem Fırat Aydınus, 11 Nisan Perşembe günü Rusya’nın Rubin Kazan ile İngiltere’nin Chelsea takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçını yönetecek.

Aydınusda dev görev
09 Nisan 2013 Salı 11:25 tarihinde eklendi.
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçlarının hakemleri belli oldu. Serinin önemli maçlarından biri olarak gösterilen ilk maçı Chelsea'nin 3 - 1 kazandığı Rubin Kazan - Chelsea rövanş müsabakasında Türk hakem Fırat Aydınus düdük çalacak.
 
Futbol Federasyonu'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Fırat Aydınus, Rubin Kazan ile Chelsea arasındaki UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçını yönetecek." denilerek şu ifadelere yer verildi:
 
"FIFA kokartlı Türk hakem Fırat Aydınus, 11 Nisan Perşembe günü Rusya'nın Rubin Kazan ile İngiltere'nin Chelsea takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçını yönetecek.
 
Moskova'daki Luzhniki Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmada Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Tasçıoğlu yapacak. Mücadelede, dördüncü hakem olarak Cem Satman görev alacak. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Barış Şimşek ve Tolga Özkalfa olacak."