Aykan Erdemir, Mudanya'yı ziyaret etti

CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, Bursa'nın Mudanya ilçesinde Tirilye beldesi ve Kumyaka köyünü ziyaret etti.

Aykan Erdemir, Mudanyayı ziyaret etti
07 Ocak 2014 Salı 19:49 tarihinde eklendi.



CHP Mudanya Belediye başkan adayı Hayri Türkyılmaz ile İlçe Başkanı Hüseyin Ihlamur’un da hazır bulunduğu ziyaretlerde, ilçede kahvehanelerin yoğun olarak bulunduğu Hal Bölgesi'ndeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Erdemir, Mudanya’nın yüksek bir sesle değişim istediğine vurgu yaptı.

Halkın iradesinin sandığa yansımasını istediklerini belirten Erdemir, “Vatandaşların taleplerini hiçe sayan iktidar bugün başımızdadır. Ama biz inanıyoruz ki 31 Mart günü Mudanya layık olduğu bir günle uyanacaktır.” dedi. Hesap verilebilir ve vatandaşa karşı şeffaf bir belediye olacaklarının sözünü veren Erdemir, “Yolsuzluk ve rüşvet skandalı sonrasında halkımız iktidara büyük bir tepki duyuyor. Mudanya’da gördüğümüz sıcak tablo 31 Mart’ta da sandıktan çıkacak tablodur.” diye konuştu.

Partililer ziyaretlerin ardından, Mudanya'da İpar Caddesi üzerinde yakın bir süre içerisinde açılışını yapmaya hazırlandıkları CHP Mudanya Belediye başkan adayı Hayri Türkyılmaz’ın seçim bürosunda da yapılan çalışmaları inceledi.


CİHAN