Aykut Kocaman'a milli teklif

Azerbaycan ekibi Lankeran'ın teklifini reddeden F.Bahçe'nin eski hocası, şimdi milli takımı çalıştırmak için Kazakistan Futbol Federasyonu ile masaya oturacak

Aykut Kocamana milli teklif
02 Ocak 2014 Perşembe 10:06 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe'de bir lig, iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final heyecanı yaşayan Aykut Kocaman'a Kazakistan'dan teklif var.
 
Kazakistan Futbol Federasyonu'nun, ülkelerinde yatırım yapan Türk işadamları vasıtasıyla Kocaman'a ulaştıkları ve teknik direktörlük geleceği konusundaki fikrini aldıkları bildirildi. Kocaman'ın, milli takım çalıştırmaya sıcak baktığı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının bu konuyu düşünme aşamasında olduğu, tarafların yakın zaman içerisinde bir araya gelerek bu konuya son noktayı koyacakları ifade edildi.
 
KOCAMAN KABUL ETMEYİNCE DENİZLİ!
 
Aykut Kocaman'ın daha önce Azeri ekibi Lankeran'ın teklifini reddettiği ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yakın dostu Mübariz Mansimov'un takımı olan Lankeran'ın, Mustafa Denizli'den önce Aykut Kocaman'a teklifte bulunduğu, ancak gelecek sezona kadar kulüp çalıştırmak istemeyen Kocaman'ın bu teklifi reddettiği öğrenildi. Mansimov'un Kocaman'a yıllık 4 milyon Euro teklif ettiği ifade edilirken, tecrübeli teknik adamın, kafasını toparlamak adına teklifi kabul etmediği belirtildi.
 
BİR TEMSİLCİMİZ DE KATAR'DAKİ UYGUN
 
Türk teknik direktörler dünyanın her yerinde rağbet görüyor. Aykut Kocaman'a Kazakistan'dan teklif gelmesi, Mustafa Denizli'nin Oğuz Çetin'le Azerbaycan'da çalışması, Tayfun Korkut'un Almanya'da göreve başlayacak olmasının yanında Bülent Uygun da Katar'ın Umm Salal takımında ter döküyor. Yıllar önce Fatih Terim İtalya, Mustafa Denizli Almanya ve İran, Rasim Kara, Azerbaycan'da takım çalıştırmıştı.

Sabah