Ayrılığın nedeni ihanet mi?

Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi, dün basına gönderdikleri kısa bir e-postayla ayrıldıklarını açıkladılar.

Ayrılığın nedeni ihanet mi?
24 Mayıs 2012 Perşembe 09:17 tarihinde eklendi, 1.552 kez okundu.

 

Haluk Bilginer-Aşkın Nur Yengi çifti yollarını ayırdı. “Özel hayatımızı ayırdık” diye açıklama yapan çiftten Haluk Bilginer’in hayatında bir başka kadın olduğu iddia edildi. 
 
2006’da evlenen ve Nazlı adında bir kızları olan Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer yollarını ayırmaya karar verdi.
 
Çiftin aralarında bir süredir devam eden sorunlarını çözmek için bugün birlikle Londra’ya gideceği ve Bilginer’in Notting Hill‘deki evinde kalacakları söylenmişti. 
 
Ancak çift dün “Aldığımız ortak bir karar sonucunda özel hayatımızı ayırdık. Bu konuda, kızımızı da düşünerek röportaj talep edilmemesini ve hassas davranılmasını önemle rica ederiz” şeklinde yazılı bir açıklama yaptı. 
 
Bilginer’in 15 gün önce birlikte oturdukları Acarkent’teki evlerinden ayrılıp, ikilinin ilk kez yakalandıkları Ömerli’deki Kasaba Evleri’ne taşındığı öğrenildi. Yengi ise kızı ile Acarkent’teki evde oturmaya devam ediyor. 1992’de evlenen Zuhal Olcay ve Bilginer’in yuvası, Olcay’ın o dönem Yengi ile bir dizide rol alan Haluk Bilginer’in kendisini aldattığı şüpheleri yüzünden çatırdamıştı. Bilginer inkar etse de, çift yıllar sonra yakalandıklarında ilişki açığa çıkmıştı. 
 
Bilginer ve Yengi ayrılığına da, ünlü aktörün hayatında başka bir kadın olmasının neden olduğu iddia ediliyor.