Aysel Tuğluk'un dikkat çeken çantası

Aysel Tuğluk, duruşmaya 'Louis Vuitton' çantayla geldi. . Çantanın İstanbul'da satılmadığı sadece Avrupa'da Fransa ve Almanya'daki mağazalarda satıldığı belirtildi. Çantanın değeri, 2 bin 500 - 3 bin lira arasında.

Aysel Tuğlukun dikkat çeken çantası
11 Eylül 2012 Salı 10:19 tarihinde eklendi, 1.178 kez okundu.

KCK operasyonnunda tutuklanan ve aralarında çoğu gazeteci 36'sı tutuklu 44 sanığın, "terör örgütü yöneticiliği ve üyeliği" suçlarından, 7.5 ile 22.5 yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

 
İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya CHP milletvekilleri Oktay Ekşi, Melda Onur, İlhan Cihaner, BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak, BDP milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Sebahat Tuncel,Ertuğrul Kürkçü ve bağımsız milletvekilleri Aysel Tuğluk ve Levent Tüzel, Prof. Dr. Büşra Ersanlı ve eski Alman Milletvekili Prof. Dr. Norman Peach'in izleyici olarak katıldı.
 
SARILMAK SUÇ MU?
 
Aysel Tuğluk'un dünyaca tanınmış Louis Vuitton marka çantası dikkat çekti. Çantanın İstanbul'da satılmadığı sadece Avrupa'da Fransa ve Almanya'daki mağazalarda satıldığı belirtildi. Çantanın değeri, 2 bin 500 - 3 bin lira arasında. Basın mensuplarının, Hakkari'de yol kesen PKK'lılarla kucaklaşması konusundaki soruları da yanıtlayan Tuğluk, "Sarılmanın, kucaklaşmanın neresi suçtur? Ben sarılırken barış ve kardeşlik adına sarıldım. Biz orada savaşı övmedik. Düşmanlığı teşvik etmedik. İktidarın baktığı gibi gerillaya düşmanca bakmak durumunda değilim. Bir suç işlediğimizi düşünmüyorum'' dedi. KCK duruşmasında sanıklar Kürtçe savunma talebinde bulunurken, Avukat Baran Doğan mahkemenin meşru olmadığını, Anayasa Mahkemesi'ne başvurulması gerektiğini ve karara kadar da yargılamanın geri bıraktırılmasını talep etti.
 
(Sabah)