Aytemiz Alanyaspor N'Sakala'yı transfer etti

AYTEMİZ Alanyaspor, daha önce ön anlaşma sağladığı Fransız sol bek Fabrice N'Sakala'yı Anderlecht'ten 1 yıllığına kiraladı.

Aytemiz Alanyaspor NSakalayı transfer etti
24 Ağustos 2016 Çarşamba 19:23 tarihinde eklendi.
AYTEMİZ Alanyaspor, daha önce ön anlaşma sağladığı Fransız sol bek Fabrice N'Sakala'yı Anderlecht'ten 1 yıllığına kiraladı.
 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspro, Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen sol bek Fabrice N'Sakala ile resmi olarak sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki Fransız futbolcu, bugün kulüp tesislerinde Başkan Hasan Çavuşoğlu'nun da katıldığı törenle, kendisini 1 yıllığına Alanyasporlu yapan sözleşmeye imzayı attı.
 
Törende konuşan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "Öncelikle kendisine hoş geldin diyorum. Bildiğiniz üzere takımımızdaki bazı pozisyonlarda o bölgede tek olan futbolcular vardı. Bunlarla alakalı olarak da santraforumuzu 2 gün önce transfer ettik. Transfer sürecini henüz sonlandırmadık. Her şeyden önce eksik bölgelerimize takviyelerimizi yapıyoruz. Kendisinin Alanyaspor'a faydalı olacağını düşünüyoruz. Oyuncumuza ve camiamıza hayırlı olsun" dedi. 
 
'GALATASARAY'I TANIYORUM'
 
Yeni transfer Fabrice N'Sakala da Aytemiz Alanyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Tecrübeli sol bek, "Öncelikle buraya geldiğim için çok mutluyum. Alanyaspor'da bulunmak benim için bir şeref. Bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Buraya geldiğimde kapıdan ilk girdiğimde herkes çok cana yakın, arkadaşça ve profesyonelce davrandı. Bu yüzden hiç pişman olmadım. Alanyaspor ile birlikte Süper Lig'de tarih yazacağımıza inanıyorum" dedi. Süper Lig hakkında da konuşan N'Sakala, "Süper Lig'i yoğun bir şekilde takip etmedim. Sadece Galatasaray'a karşı Şampiyonlar Ligi maçlarında mücadele etmiştik" diye konuştu.
 
Son 3 sezondur Anderlecht'te forma giyen N'Sakala, Belçika Ligi'nde 60 maçta forma giydi. UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi de olan başarılı futbolcu, Anderlecht formasıyla 9 Şampiyonlar Ligi, 5 de UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasına çıktı.