Az kalsın ayağı kesilecekti!

Fox TV'nin yeni dizisi 'Çoban Yıldızı'nın başrol oyuncusu Selin Şekerci, verdiği bir röportajda hayatına dair ilginç açıklamalar yaptı

Az kalsın ayağı kesilecekti!
19 Şubat 2017 Pazar 19:06 tarihinde eklendi, 1.100 kez okundu.
Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmaya hazırlanan güzel oyuncu Selin Şekerci, hayatına dair bilinmeyenleri Hürriyet gazetesine anlattı.
 
Beş yaşındayken geçimsizlik yüzünden anne-babası ayrılınca, babasını görmeden büyüyen ünlü oyuncu, sekiz yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu bacağını kaybetmekten son anda kurtulmuş.
 
Şu sıralar 'Çoban Yıldızı'nın çekimleri için Kapadokya'da bulunan Selin Şekerci, küçük yaşta ailesindeki parçalanmanın kendisini asosyal yaptığını söyledi Sahnedeki karşılıksız sevilme duygusunun ve 8 yaşında geçirdiği trafik kazasının onu oyunculuğa ittiğini şöyle ifade ediyor:
 
"BELEDİYE OTOBÜSÜNÜN ALTINDA KALDIM"
 
"Sekiz yaşımdaydım. Bale yapıyordum ve hayalim balerin olmaktı. Ama caddeden geçen bir belediye otobüsünün altında kaldım. Altı buçuk ay hastanede yattım. Ayağımda çürüme oldu, kesilme noktasına kadar geldi. Birçok ameliyat geçirdim. Mucizevi bir şekilde İsviçre'den gelen bir doktor yeni deneysel bir yöntemle hayatımı kurtardı. Bir daha dans edemedim."
 
Hayatındaki en acı verici olayın ise bir arkadaşının ölümü olduğunu anlatan Selin Şekerci, "Ama yaşadıklarımın en kötüsü, en yakın arkadaşımı kaybettiğim gündü. Beş sene önce beyin kanaması geçirdi. O andan sonra yapmak istediklerimin hepsini yapmalıyım diye düşünmeye başladım." ifadelerini kullandı.