Azer Bülbül'ün ölümünde şok iddia

Azer Bülbül'ün ölümüyle ilgili iddialara yakın arkadaşlarından tepki yağıyor. Arkadaşları, "Bu cinayet gibi birşey diyor"

Azer Bülbülün ölümünde şok iddia
10 Ocak 2012 Salı 12:38 tarihinde eklendi, 1.453 kez okundu.

 

Antalya'da otel odasında ölü bulunan Azer Bülbül'ün arkadaşlarından tepkiler var.

Azer Bülbül'ün yakın arkadaşı Mehmet Duran, "O gece yanındaki kız 'Hap aldı, fenalaştı' demiş. Ey be vicdansız, çekip gideceğine yardım isteseydin ya" dedi.

Mehmet Duran, "Çocuk ihmal yüzünden öldü" derken, "Bu cinayet gibi birşey" şeklinde konuştu.
 
Mehmet Duran, "Bir bayanla birlikte olduğu doğru değil. Sanatçı olduğu için hayranları olması normal. Saat 12.00- 13.00 gibi kalkardık. Ben de aynı otelde kalıyordum. O gün akşamından 'Çok yorgunum yatacağım.' dedi. Gece 02.00-03.00 gibi otele geldik. Sabah 12.00 gibi kalktım. Kahvaltı yaptım. Normalde Azer Bülbül de kalkardı. Kalkmayınca personele sordum gördünüz mü diye. Telefonu aradık ancak cevap vermedi. Duymadığını sanarak resepsiyondan odasından aradım. O da cevap vermeyince, tereddüde düştük ve odasına gittik. Kapıyı açtık içeri gittik. Üzerinde yorgan vardı. Üstü açık yatardı giysi yoktu üzerinde. Yorganı çekince morartı vardı. Hemen ambulans çağırdık ancak öleli bir süre olmuştu. Kalp krizi geçirdiği söylendi bize de" dedi.