Azeri güzel doktor olmadı, modelliği seçti

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'ne yerleşen Azerbaycan uyruklu fotomodel 24 yaşındaki Leyla Hasanova, doktor olması için ısrar eden ailesinin yanından ayrıldı ve modellik kariyeri yapmaya karar verdi

Azeri güzel doktor olmadı, modelliği seçti
18 Ağustos 2016 Perşembe 18:19 tarihinde eklendi, 2.176 kez okundu.
MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'ne yerleşen Azerbaycan uyruklu fotomodel 24 yaşındaki Leyla Hasanova, doktor olması için ısrar eden ailesinin yanından ayrıldı ve modellik kariyeri yapmaya karar verdi. 
 
Azerbaycan'ın Bakü kentinde yaşayan ailesinin yanından ayrılarak, üniversite eğitimini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Turizm okuyarak tamamlayan Leyla Hasanova, fotomodellik yapıp oyunculuk eğitimi alabilmek için Türkiye'ye geldi. Azerbaycan Petrol ve Sanayi Üniversitesi Petrol Bölümü'nü yarıda buraktığını, Azeri pop müzik sanatçısı Elvin Abdullayev'in klibinde de rol aldığını anlatan Hasanova, geçen ay Fethiye'ye yerleşti. Türkiye'yi çok sevdiğini belirten Azeri model, kariyerine Türkiye'de devam etmek istediğini kaydederek şöyle dedi:
 
 
"Annem ve kardeşlerim doktor. Benim de doktor olmamı çok istediler. Ancak Azerbaycan'daki okulumu yarım bırakıp, KKTC'deki Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde Turizm bölümünden mezun oldum. Ülkemde bir süre fotomodellik yaptım ve kliplerde rol aldım. Ancak artık Türkiye'de yaşayıp, burada kariyer yapmak istiyorum. Türkiye'de Azeri olduğumu öğrenen herkes 'Sen kardeşimizsin' diye karşılıyor. Burada çok mutluyum"