'Azgın teke' rekoru

Milano Savcılığı İtalya Başbakanı Berlusconi hakkındaki iddianamesini tamamladı

Azgın teke rekoru
17 Mart 2011 Perşembe 09:04 tarihinde eklendi, 2.120 kez okundu.

 

Berlusconi, 16 yaşındaki Faslı Kerime’yle para karşılığı 13 kez seks yapmak ve görevi kötüye kullanmakla suçlandı. İddianamede Berlusconi’nin iki ayda 33 kadınla birlikte olduğu da belirtildi.
 
İtalya’da reşit olmayan biriyle para karşılığında cinsel ilişkiye girdiği ve görevini kötüye kullandığı iddiasıyla hakkında dava açılan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin 6 Nisan’da yapılacak duruşması öncesinde Milano savcılığı soruşturmalarını tamamladı. 74 yaşındaki Berlusconi’nin ‘Ruby’ lakabıyla tanınan Faslı dansçı Karima El Mahroug ile 16 yaşında tanıştığı ve kendisiyle para karşılığında 13 kez birlikte olduğu soruşturma dosyasına girdi. Ruby’nin ilk olarak 14 Şubat 2010 Sevgililer Günü’nde Berlusconi ile seks yaptığı iddiası yer alıyor. Sonraki tarihler ise, 20, 21, 27 ve 28 Şubat, 9 Mart, 4, 5, 24, 25, 26 Nisan ile 1 ve 2 Mayıs 2010 günleri olarak sıralanıyor.
 
Seçtiğini yatağa atıyor
 
İtalyan liderin ayrıca Ruby ile birlikte olduğu iki aylık dönem içinde 33 kadınla da seks yaptığı belirtiliyor. İddia tutanaklarına göre “bunga bunga” partilerinde önce yemek yeniyor. Ardından Berlusconi fıkralar anlatarak ortamı yumuşatıyor. Partidekiler yüzlerine maske takıp soyunuyor ve birbirlerine dokunarak dans ediyorlar. Berlusconi gecenin sonunda seçtiği bir veya daha fazla kızı yatağına alıyor. Geceye katılan kızlara performansları ölçüsünde farklı ödemeler yapılıyordu. Soruşturma dosyasına göre ünlülerin menajeri Karima ve TV sunucusu Alimio Fede, kızları seçiyor, meclis üyesi olan Nicole Minetti de ödemeler ve ulaşımı sağlıyordu.
 
Fırlamayım ama..
Başından beri Ruby ile birlikte olduğu iddialarını reddeden Berlusconi ise kendini ve iddianamede adı geçenleri sonuna kadar savunacağını, TV’ye çıkıp tüm gerçekleri anlatacağını dile getirdi. Berlusconi, “Biliyorsunuz ben biraz fırlamayım ama 74 yaşındayım. İki ayda 33 kadınla birlikte olmuşum. Bu 30 yaşındaki bir erkek için bile çok fazla” diye konuştu. 
 
SAVUNMADA
 
Berlusconi,iddianame karşısında savunmaya geçti. İtalya başbakanı, ekranlarda da İtalyanları iknaya çalışacak.

Vatan Gazetesi