''Aziz Yıldırım, HALEN TEHLİKE ALTINDA''

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, 3 Temmuz 2011 süreci ve yargılanmaları kast ederek Aziz Yıldırım’ın halen tehlike altında olduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım, HALEN TEHLİKE ALTINDA
18 Aralık 2014 Perşembe 18:21 tarihinde eklendi.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, 3 Temmuz 2011 süreci ve yargılanmaları kast ederek Aziz Yıldırım’ın halen tehlike altında olduğunu söyledi.
 
Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlenen hukuk paneli sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Yarsuvat, bir gazetede çıkan haberler üzerine kamuoyunda dolaşan ve kendisinin ifadeleri olduğu iddia edilen ‘Fethullah Gülen Cemaati Aziz Yıldırım'dan 50 Milyon Dolar istedi, vermeyince de operasyon başladı.' haberlerine de açıklık getirdi. 
 
O haberi yapan gazeteciyle böyle bir konuşmanın aralarında geçmiş olabileceğini söyleyen ve 3 Temmuz davasının Aziz Yıldırım’a açılmasının nedenlerini kendi düşüncesiyle anlatan Yarsuvat, söz konusu 50 Milyon’u kast ederek, "Bu konu, o gazeteciyle konuşmamız arasında geçmiş olabilir. Bu mealde bir şey söylemiş ve konuşmuş olabiliriz. Hanefi Avcı’nın yazdığı kitaba bakın o davayı açan savcının kullandığı sıfata bakın bu davanın niye açıldığını görürsünüz." dedi. 
 
Bir gazetecinin Aziz Yıldırım’ın bu iddiaları yalanladığını hatırlatması üzerine Yarsuvat, "Aziz Yıldırım halen tehlike altında. Yeniden yargılanacak ama ne olur durumu var. Bu bir yargılanan insan psikolojisidir haklıdır. Burada yargılama prosedürü yanlıştır. 'Özel yetkili mahkemelerde yargılanmaması gerekir' dedim. Bunu hangi hukukçuya sorsanız böyle söyler. Galatasaray Kulübü Başkanı olarak konuştuğum için tüm bunların hepsi gündeme geldi. Yoksa gündem olmazdı." dedi. 
 
Duygun Yarsuvat ayrıca bir gazetecinin 'keşke söylemeseydim dediğiniz oldu mu?' sorusuna ise "Hayır hayır ben hayatımda keşke demem. Yapmışsak yapmışızdır." diye cevap verdi.
 
Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Aziz Yıldırım ile alakalı bir gazetede ‘3 Temmuz'un 50 Milyon Dolarlık Sırrı’ köşe yazısı sonrasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’dan bir cemaatin para istediği yönünde haberler çıkmış, Aziz Yıldırım’da bu haberlerin tamamen yalan olduğunu yazılı bir şekilde açıklamıştı. 
 

DHA