Aziz Yıldırım sorgu odasında

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirildi.

Aziz Yıldırım sorgu odasında
08 Temmuz 2011 Cuma 08:29 tarihinde eklendi, 2.031 kez okundu.

Geceyi emniyette geçireceği bildirilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir kez daha hastaneye kaldırıldı. Aziz Yıldırım Beşiktaş'taki İstanbul adliyesine gitmek üzere tedavi altında tutulduğu İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Diyabet Bölümü'nden ayrıldı.

 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Aziz Yıldırım'ın bu geceyi emniyette geçireceğini ve yarın sabah 08:30'da adliyeye sevkedileceğini açıklamıştı. Ancak Aziz Yıldırım, gece 01:00'de emniyete bağlı bir araçla yeniden Haseki Hastanesi'ne götürüldü. Anjiyo olan ve hastanede kalan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tedavisi tamamlandıktan sonra hastaneden ayrıldı. Emniyete getirilen Aziz Yıldırım, yarın sabah 08:30'da adliyeye sevkedilecekti. Fakat Yıldırım, gece saatlerinde yeniden Haseki Hastanesi'ne götürüldü. Emniyette ifade vermek istemeyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, susma hakkını kullandı. 
 
MEHMET BERK HSYK'YA ŞİKAYET EDİLDİ
 
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, soruşturma savcısı Mehmet Berk'i, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na sorgulamanın içeriğiyle ilgili şikayet etti.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
 
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Yıldırım daha sonra burada sağlık kontrolünden geçirildi.
 
YILDIRIM'IN SORGUSU BAŞLADI
 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı'nın, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde savcı Mehmet Berk tarafından sorgusu başladı.