Aziz Yıldırım, Spor Toto’yu ziyaret etti

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA kriterleri gibi sebeplerden dolayı profesyonel takımlardan elde edilen gelirlerin amatör şubelere aktarılması mümkün görünmediğinden Spor Toto’nun sağladığı ve sağlayacağı desteğin öneminin katlandığını söyledi.

Aziz Yıldırım, Spor Totoyu ziyaret etti
28 Mayıs 2013 Salı 12:50 tarihinde eklendi.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı makamında kabul etti. Teşkilat binasında gerçekleşen kabule, Yıldırım’ın yanı sıra, kulüp İcra Kurulu Başkanı Hasan Yılmaz, Reklam ve Pazarlama Koordinatörü Altuğ Acar ve Ece Köprek katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevini üstlenen Mehmet Kasapoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bundan sonraki dönemde fırsat bulmaları halinde Kasapoğlu'nu müsabakalarına davet eden Yıldırım, şöyle devam etti:

''Teşkilat olarak ülke sporunun en büyük destekçilerindensiniz. Çeşitli liglerin yıllardır sponsorluğunu yaparak kulüplerimize ciddi katkı sağlıyorsunuz. UEFA kriterleri gibi sebeplerden dolayı önümüzdeki dönemlerde profesyonel takımlardan elde edilen gelirlerin amatör şubelere aktarılması mümkün görünmediğinden Spor Toto’nun sağladığı ve sağlayacağı desteğin önemi katlanmıştır.

Teşkilatınızın katkılarının artırılması için şahsınızın da hassasiyet sahibi olduğunu biliyorum. Ülke sporuna bu zamana kadar verdiğiniz desteğin bundan sonra da artarak devam etmesini dilerim.”

KULÜPLERİN İDDİA GELİRLERİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kasapoğlu, “Fenerbahçe bu sezon Spor Toto Süper Lig’de, Ziraat Türkiye Kupası’nda ve özellikle de Avrupa arenasında üst düzey performans sergiledi. Çeşitli amatör branşlarda yıllardır ülkemiz başarıyla temsil ediyor. Olimpiyatlara da en çok sporcu gönderen kulüplerden birisi Fenerbahçe’dir. Bu sebeplerle sizleri ve başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.

Kulüplerin iddaa gelirleri konusuna da değinen Başkan Kasapoğlu, “Teşkilatımız, Gençlik ve Spor Bakanlığı'mız da gerekli çalışmalar yürütülmekte. Uluslararası iyi uygulama örneklerini analiz ederek ülkemizdeki sportif gelişime katkıyı artırmayı umuyoruz.'' dedi.

Karar verme sürecinde, ülke sporunun gelişimini ön planda tuttuklarının altını çizen Kasapoğlu, "Bu aşamada, engelli sporlarına katkının artırılması, sporda şiddetin önlenmesi, spor kültürünü geliştirme, toplumun spora katılımı günlük yaşamlarının keyifli bir parçası haline getirmesi için farkındalık çalışmaları gibi ortak paydalar tespit edilmiştir. Bu ve benzeri çalışmalarla olimpiyat adaylığı sürecimize ve toplumsal spor kültürümüze de katkı sağlamayı umuyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.


CİHAN