Aziz Yıldırım Türk Telekom Arena'da

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'yı diğer kulüp başkanlarıyla birlikte gezdi.

Aziz Yıldırım Türk Telekom Arenada
04 Ocak 2011 Salı 16:32 tarihinde eklendi, 4.026 kez okundu.

 

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'yı diğer kulüp başkanlarıyla birlikte gezdi.
 
Kulüpler Birliği Vakfı, 15 Ocak Cumartesi günü resmi açılışı yapılacak Türk Telekom Arena’yı ziyaret etti.
        
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat’ın daveti üzerine Spor Toto Süper Lig’de yer alan 16 kulübün başkanı ve Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Lutfi Arıboğan stadı gezerken, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ise ziyarete katılmadı. Trabzonspor’un bir temsilcisi ziyarette yer aldı.
        
Kulüp başkanları meraklı gözlerle stadı incelerken, medya için de toplu fotoğraf çektirdiler.
 
FENERBAHÇE ATKISI AÇAN İŞÇİ, KRİZ YARATTI
 
Kulüp başkanlarının Türk Telekom Arena’yı ziyareti öncesinde statta işçi olarak çalışan iki kişinin Galatasaray ve Fenerbahçe atkılarını yan yana açması krize neden oldu.
        
İki kişi dostluk örneği sergilemek isterken statta çalışan bir güvenlik görevlisi işçinin elindeki Fenerbahçe yazılı atkıyı çekerek aldı.
 
MEDYANIN İLGİSİ
 
Kulüp başkanlarının stadı ziyaretine medya büyük ilgi gösterdi.
        
Başkan Adnan Polat, aşırı ilgi nedeniyle kameraman ve foto muhabirlerini uyararak, geri açılmalarını istedi. Ancak kalabalık nedeniyle bu
 gerçekleşemezken, basın mensupları tribünlere alınıp, toplu fotoğraf ancak böyle çektirildi. Zaman zaman da stattaki görevliler ve güvenlik ekipleriyle basın mensupları arasında tartışmalar yaşandı.
        
Ziyaret sırasında Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in Lutfi Arıboğan’la, Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı ve vakfın başkan vekili Göksel Gümüşdağ ile sohbet ettiği görüldü.
 
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
 
Türk Telekom Arena’nın 15 Ocak’taki açılışa yetiştirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
        
Özellikle stat dışındaki çevre düzenlemelerinin henüz tamamlanmaması dikkati çekerken, iki skorborddan birinin ise henüz hazır olmadığı görüldü.
        
Bu arada, çimlerin gelişimi için saha zemininde güneş ışığı enerjisi veren ısıtma sistemleri kullanılıyor.