"Aziz Yıldırım yeni sürprizler yapacak"

Fenerbahçe Asbaşkanı Kiğılı, Aziz Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde yapacağı savunmasından yeni sürprizler çıkacağını söyledi. Kiğılı, Yıldırım Demirören'in doğru tercih olduğunu belirtti.

Aziz Yıldırım yeni sürprizler yapacak
22 Şubat 2012 Çarşamba 16:52 tarihinde eklendi, 1.061 kez okundu.

 

Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, CNBC-e'nin sorularını yanıtladı.
 
Aziz Yıldırım'ın savunmasıyla ilgili konuşan Abdullah Kiğılı, "Sayın başkanımız dün yaklaşık 6 saat konuştu. Dün savunmasının sadece 4'te birini okudu; ondan sonra da yorgun düştü. Dolayısıyla perşembe ve cuma başkanımızın konuşması devam edecek. Şimdi konuşma sırası başkana geldi. 8 aydan beri susuyordu ilk defa konuşmaya başladı. Çok ciddi bir hazırlık devresi geçirdi. Dolayısıyla bekleyelim görelim. Yarın ve öbür gün bir sürü yeni sürprizler çıkacak" dedi.
 
Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığı için değerlendirme yapan Abdullah Kiğılı şunları söyledi:

"Dün kulüp olarak kendi sitemizde zaten açıkladık. Sayın Yıldırım Demirören'i destekliyoruz. Demirören şahsen yıllarca Türk futbolunun içerisinde. Beşiktaş gibi güzide kulübümüzün başkanlığını yıllardan beri yürütüyor. Futbola son derece yakın, futbolun meselelerini fevkalade iyi biliyor. Dolayısıyla doğru bir tercih. Biz Fenerbahçe Kulübü olarak seçimlerde Yıldırım Demirören'i destekleyeceğiz ve onun başkan olması için uğraşacağız."

NTV