Aziz Yıldırım'a Arda mesajı

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, sarı-lacivertli takımın kupayı kaybetmesinin ardından başkan Aziz Yıldırım'ın Arda Turan'ın alması yönünde görüş bildirdi.

Aziz Yıldırıma Arda mesajı
14 Ağustos 2012 Salı 09:59 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, sarı-lacivetli takımın Süper Kupa'yı Galatasaray'a kaybetmesinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Bugün Gazetesi'ne konuşan Ali Şen, "Galatasaray kupayla kapattığı sezonu, yine Fenerbahçe'nin elinden kupa alarak açtı. Psikolojik güç tamamen onlarda. Başkan bunu kırmak için Madrid'e gidip Arda'yı alsın" ifadelerini kullandı.
 
İşte Bugün Gazetesi'ndeki röpörtajın devamı...
 
İşler artık daha zor Bugün Gazetesi'nde bir süre önce soruları cevaplandırdım. Fenerbahçe'nin işinin, geçtiğimiz sezondan daha zor olacağını vurguladım. Aykut Kocaman'ın bu sezon çok daha fazla zorlanacağını ve asıl sınavı vereceğini ifade ettim.
 
Neden bunları söyledim? Yanıtı, insanın yapısında saklı. Siz bir takımı, bir grubu motive etmek istediğinizde karşınızdakiler buna açıksa başarılı olursunuz. Geçen sezon Fenerbahçe, haksızlığa uğradığı düşüncesiyle yaşadığı sıkıntıları pozitif güce çevirdi. Yani aslında Kocaman'ın işi daha kolaydı! Hem teknik direktör hem ağabey hem de yönetici gibiydi.
 
Önceki akşam oynanan Süper Kupa Finali'ndeki takımları göz önüne aldığınızda şu tespitler öne çıkıyor
 
1- Galatasaray başkanı ve yöneticileri toplansalar ve deseler ki "Şu Fener'den kimi alalım" Kuyt'ın dışında adam bulamazlar. Bu arada Kuyt diye yazılır Koüyt diye okunur.
 
2- Fenerbahçe başkanı ve yöneticileri toplansalar ve deseler ki "Şu Cimbom'dan kimi alalım" 6- 7 tane adam bulurlar.
 
3- Aykut Kocaman'ın defansı sorunlu. Yobo'yu bir an evvel takıma girecek hale getirsin.
 
4- Sağ bek Gökhan Gönül'e çok iyi baksın.
 
5- Sow'u oynatacağına kesin olarak ya inansın ve gereğini yapsın veya 5 Eylül'e kadar mutlaka forvet aldırsın.
 
6- Kuyt sahanın her tarafına koşuyor, yeteneklerini takıma yansıtıyor. Ancak Avrupa'da oyun disiplinini çok iyi tatbik eden takımlara karşı sahanın her tarafını gezen futbol anlayışıyla sıkıntı yaşar. O yüzden Aykut, Kuyt'ın sınırlarını iyi çizmeli.
 
7- Alex, Aykut'un başını çok ağrıtır. Yedek kalması sıkıntı oluşturur.
 
8- En büyük eksikliğimiz Emre Belözoğlu. Onu çok arayacağız. Keşke bir transfer eksik yapıp Emre'yi takımda tutsalardı; daha mutlu olurdum.
 
9- Galatasaray sezonu Fenerbahçe'nin stadında aldığı kupayla kapattı. Yeni sezona Fenerbahçe'nin elinden aldığı kupayla girdi. Psikolojik üstünlük tamamen onlarda. Başkan Aziz Yıldırım bu psikolojik gücü kırmak için hemen Madrid'e gitsin; Arda Turan'ı alıp gelsin!
 
Son mesajım Fenerbahçe taraftarına, Vaslui ile oynanan ilk maçtaki kötü futbol nedeniyle çok homurdandılar. Ligin sahamızdaki 5 maçı cezalı olduğu için takımı sadece kadınlar ve çocuklar izleyecek. Ancak Türkiye'nin bütün statları Kadıköy. Her şehirde takıma büyük destek vermeliler.
 
(Bugün)