Aziz Yıldırım'a ''Koç'' gibi tavır !

Aziz Yıldırım ile Ali Koç, Selçuk'un nikah şahidi olarak yan yana poz verdi ama ikili gayet resmi tavırlarıyla dikkat çekti

Aziz Yıldırıma Koç gibi tavır !
07 Mayıs 2015 Perşembe 08:03 tarihinde eklendi, 1.773 kez okundu.
Nikah öncesi en çok merak edilen konu, Başkan Aziz Yıldırım ile eski yönetici Ali Koç'un bir araya gelip gelmeyeceğiydi. Ali Koç, Başkan'ın masasına giderek elini sıktı. İkili yaklaşık 1 dakika sohbet etti. İkili, nikah esnasında da şahitlik yaparken yan yana geldiler ve fotoğraf çektirdiler. Koç ile Yıldırım'ın sohbetini görenler, "İkili arasında kesinlikle eski samimiyet yoktu. Belki bu buluşma, buzları tamamen eritmez ama aralarının yumuşadığı da gerçek" yorumunda bulundular. 
 
KARTAL SAHNEYE ÇIKMADI
 
Selçuk Şahin'in hayatını Emel Demiryürek ile birleştirdiği düğün, F.Bahçe camiasında son yılların en güzel organizasyonlarından biri olarak tarihe geçti. Futbolcular ve eşlerinin şıklık yarışına girdiği gecenin önemli detaylarından biri teknik direktör İsmail Kartal'ın herkesin davet edildiği sahneye çıkmamasıydı. Bu durum "Hoca, fazla ön planda olmayı sevmiyor" şeklinde yorumlandı. Meireles ve eşi halay başı olurken, pubis başlangıcı olan Caner de pisten inmedi. 

Sabah