Aziz Yıldırım'dan derbi mesajı

“Buraya Metris’ten geldim. Başkan ‘Önce F.Bahçe sonra bizim için oynasınlar’ dedi

Aziz Yıldırımdan derbi mesajı
07 Aralık 2011 Çarşamba 08:23 tarihinde eklendi.

 

Verilen moral yemeğinde futbolculara seslenen Özdemir, “Buraya Metris’ten geldim. Başkan ‘Önce F.Bahçe sonra bizim için oynasınlar’ dedi. Onlara mutlu bir gece geçirtelim” ifadelerini kullandı
 
F.BAHÇE Başkan Veliki Nihat Özdemir, dün derbi öncesi takıma verilen moral yemeğinde Metris Cezaevi’nden selam getirdi.. Yönetimden Ali Yıldırım, Ali Koç, Cihan Kamer, Yasemin Merçil, Turan Şahin ve Vedat Olcay’ın da katıldığı yemekte Özdemir, futbolculara kurduğu şu cümlelerle camianın galibiyet beklediğini yineledi:
 
‘HEPİNİZE GÜVENİYORUZ’
 
“SEZON başından bugüne kadar çok önemli günlerden geçmemize rağmen, başta futbol takımımız sizler olmak üzere, diğer bütün takımlarımız, bugünlerdeki sıkıntıları düşünerek, ellerinden gelenin daha fazlasını yaptılar ve bugün bütün takımlarımız, sizler gibi oynadıkları liglerde ve Avrupa’da üst sıralarda yer almaktadırlar. Bundan dolayı hepimiz çok mutluyuz. Hepinize güveniyoruz.
 
BURAYA Metris Cezaevi’nden geldim. Başkanımız ‘Çocuklarıma selamlarımı ilet. Önce F.Bahçe için sonra biz Metris’te bulunan arkadaşlarımız için oynasınlar’ dedi. Kazanıp onlara mutlu bir gece yaşatalım.”