Aziz Yıldırım'dan küfür yağmuru

Şike dosyasının eklerinden yer alan telefon kayıtlarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın küfürlü konuşmaları yer aldı

Aziz Yıldırımdan küfür yağmuru
17 Aralık 2011 Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi, 3.937 kez okundu.

 

Şike soruşturması sırasında teknik takibe takılan konuşmalar içinde yer alan 3 Nisan 2011 tarihli görüşmede, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Lig TV’ye ve bazı spor adamlarıa söylediği çarpıcı ifadeler yer alıyor.
 
Mehmet Şekip Mosturoğlu ile ismi kayıtlara “Kadir” olarak geçen kişi arasındaki telefon konuşmasına dahil olan Aziz Yıldırım’ın konuşmasında küfürler ederek Lig TV’nin yanlı olup olmadığını sorguluyor.
 
İŞTE O KONUŞMA
 
Başkan Aziz Yıldırım'ında araya girdği, Şekip Mosturoğlu ile Kadir olarak kayıtlara geçen kişinin görüşmesi ise şöyle:
 
KADİR: Efendim abi.
 
MOSTUROĞLU: Kadir iyi akşamlar başkan konuşacak (Telefonu Aziz Yıldırım’a veriyor). 
 
YILDIRIM: Kadir.
 
KADİR: Efendim başkanım.
 
YILDIRIM: Bu Buca maçında Kuddisi’nin verdiği Sivas Buca maçında penaltı pozizyonu var. Onu bir koysunlar bakalım ya.
 
KADİR: Sivas Buca.
 
YILDIRIM: Evet.
 
KADİR: Tamam Başkanım.
 
YILDIRIM: Bir koysunlar Sivas-Buca maçında. O o... çocuğu zaten oraya kaldığı için veremedi. Tamam mı? Ondan sonra, ondan sonra bak eliyle alıyor yine ib.. Tamam mı şey Ergeç, hop tamam mı? Ondan sonra bir şey daha söyleyeyim. Avusturya milli maçında Türkiye-Avusturya maçındaki penaltıyı koyun ya Marcus Merk o da şaşırdı a... koyduğumun oğlu bir de Mustafa var gitmeyene kadar önümüzdeki haftadan itibaren Fenerbahçe’nin hiçbir futbolcusu Lig TV’ye çıkmayacak. Haberiniz olsun.
 
TOROĞLU'NADA ÖFKE SAÇTI
 
KADİR: Tamam. 
 
YILDIRIM: Tamam mı Federasyon başkanına da söyleyeceğim dün diyordu ki dün he hey Galatasaray maçında 100’de 51 ulen bu Lig TV taraf mı yoksa tarafsız bir futbol şeyi mi yorum yapılacak yeri mi tarafsa a... koyduğumun oğlu. O zaman ayrılsın oradan. Taraf değilse Erman Kurtaloğlu (Toroğlu) niye gitti o zaman ya. Erman gitmeseydi bak aynen söylediklerimi Şansal’a söyle ha yani bir gün bir bağlanırım ana avrat giderim yani ha Ertan’la da konuşacağım tamam mı? Böyle s... b..tan bir şey olamaz. Ya taraf mı bu Lig Tv yoksa tarafsız bir yer mı? Tarafsa bilelim. Ona göre konuşalım, ona göre hallederiz kolay!
 
MARCUS'DA HEDEF OLDU
 
KADİR: ... Marcus şimdi ne diyelim Marcus sezon başından beri hep. 
 
YILDIRIM: Hayır hayır Marcus’a. Koyun o zaman kardeşim bu herifin verdiği şey maçındaki penaltıyı koyun.
 
KADİR: Tamam tamam.
 
YILDIRIM: Tamam mı koyun. Buca-Sivas’ı koyun bakayım. Nasıl bir penaltı vermiş bir görelim ya.
 
KADİR: Tamam.
 
YILDIRIM: Adamın ağzına çarptı penaltı verdi o... çocuğu ya. Milli maçı da koyun Avusturya-Türkiye maçını herif nasıl verdi penaltıyı bir yorumlasın.
 
KADİR: Onun görüntüleri yok bende onu.
 
YILDIRIM: Tamam bir yorumlasın. Tamam söyle yorumlasın..
 
KADİR: Hadi bay bay.