Aziz Yıldırım'ın siparişi

BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde, faaliyet göstenen Kocaseyit Zeytincilik İşletmesi, sipariş üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, adına özel tasarım ve paketleme yapıp 5'er litrelik tenekeler halinde sızma zeytinyağı gönderiyor.

Aziz Yıldırımın siparişi
10 Aralık 2016 Cumartesi 14:01 tarihinde eklendi.
Edremit'te zeytin ve zeytinyağı üretimi ve satışı yapan Kocaseyit Zeytincilik İşletmesi, Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım için özel olarak zeytinyağı gönderiyor. Firma, 6 ayda bir verilen sipariş üzerine 5'er litrelik tenekelerde özel olarak hazırladığı, üzerinde 'Efsene Başkan Aziz Yıldırım' yazan toplam 20 litre naturel sızma zeytinyağını Başkan Yıldım'a gönderiyor. Aziz Yıldırım'ın zeytinyağı ihtiyacını yıllardan bu yana kendi işletmelerinden karşıladığını belirten işletme sahibi Zafer Soykara, şöyle dedi:
 
"Önceki gün Aziz Bey, bizzat bizleri arayarak yine zeytinyağı siparişinde bulundu. Toplam 20 kilo zeytinyağı isteyen Aziz Bey, Kocaseyit zeytinyağımızı çok beğeniyor. Biz de kendisine özel tasarım ve paketleme yapıp 5'er litrelik dört teneke zeytin yağını gönderiyoruz. Başkanımıza deniz suyu ile yaptığımız kırma zeytinden de gönderdik."