Baba Demirören ilk kez konuştu

Beşiktaş'ın eski, Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören, bugün sponsoru olduğu Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımı oyuncularını Demirören Şirketler Grubu binasında kabul etti.

Baba Demirören ilk kez konuştu
29 Şubat 2012 Çarşamba 14:52 tarihinde eklendi, 4.751 kez okundu.

 

Kabul sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan Demirören, oğlu Yıldırım Demirören'in Futbol Federasyonu Başkanı olmasını değerlendirdi. Yıldırım Demirören'in ateşten bir gömlek giydiğini söyleyen Erdoğan Demirören, şu ifadeyi kullandı:
 
"Türk futbolu için hayırlı olmasını diliyorum. Yıldırım, ateşten bir gömlek giydi. Görevini başarıyla yerine getireceğine inanıyorum."
 
Demirören, Beşiktaş'taki başkanlık süreciyle ilgili de, "Beşiktaşımıza iyi bir başkan çıkacağını düşünüyorum. Oğlum 10 yıldır bu işi başarıyla yerine getirdi. Bundan sonra gelecek olanlar da daha iyisini yapmaya çalışacaktır. Bir sonraki başkan gerekirse 15 yıl görevde kalsın ama kulübü layıkıyla yönetsin. Ben buradan medyaya da sitemde bulunmak istiyorum. Beşiktaş'a gereken değerler verilmiyor. Beşiktaş haberlerinin daha geniş yer bulmasını temenni ediyorum."
 
Erdoğan Demirören, Yıldırım Demirören'in 8 yıllık başkanlık döneminde kulübe verdiği 103 milyon TL'yi 26 Şubat'ta yapılan mali kongrede kulübe hibe edeceğini açıklaması üzerine şunları söyledi:
 
"Yıldırım, o parayı hibe ederken bazı şartlar ortaya koydu. O paranın kulüpte kalmasının şartları var. Eğer o şartlar yerine gelirse para kulübe hibe olacaktır."