Babadan şok sözler: İyi yüzerdi

Yüzme bilmediği için çalıştığı işyerinin havuzunda boğularak öldüğü belirtilen Çiğdem Kılıç'ın ailesi şok iddialarda bulundu. Baba Hüseyin Kılıç, "Kızım yüzme biliyordu. Vücudunda darp izleri vardı"

Babadan şok sözler: İyi yüzerdi
24 Kasım 2014 Pazartesi 11:11 tarihinde eklendi.
Bursa Osmangazi'deki bir sitenin spor salonunda resepsiyon görevlisi olarak çalışan 20 yaşındaki Çiğdem Kılıç, mesai sonrasında eğlenmek için havuza girdi. Kılıç, havuzda boğulma tehlikesi geçirdi. Bu sırada arkadaşları tarafından havuzdan çıkartılarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Savcılık, olayla alakalı soruşturma başlattı.Ailesi kızlarının ölümüyle büyük bir şok yaşadı. Evli ve 3 çocuk babası Hüseyin Kılıç, kızının ölümünün ardındaki sis perdesinin aralanmasını istedi. "Ölümü şaibeli" diyen Kılıç, "Kızımın ölümünden sonra çantası arkadaşları tarafından alınıp 4 saat sonra polise veriliyor. Bize de ölümünden 5 saat sonra haber veriliyor. Hem kızım yüzme biliyor. Havuzda nasıl boğulsun? Başında ve yüzünde darp izleri vardı. Bu işin peşini bırakmayacağım" dedi.
 
'POLİS İSTİYOR'
Ağabey Erkan Kılıç, "Bu işyerinde 3 aydır çalışıyordu ama hala maaşlarını alamamıştı. Belki işyeri sahibiyle tartışma yaşamış ve dövülmüş olabilir. Kardeşimin çantasını aynı işyerinde çalıştığı Bengü bizden gelip aldı. 'Polis istedi' dedi. Biz o anın şokuyla çantayı verdik ama sonra neden istedi diye düşünmeye başladık. Bu konuyu adli yönüyle araştırtacağız" diye konuştu. Anne Seyhan Kılıç ise kızının kimseyle sorunu olmadığını vurguladı.

(Özgür ÖZDEMİR / TAKVİM)