"Babam GPS’le takip ediyordu"

Gizem Karaca, babasının otomobiline taktırdığı her türlü hava koşulunda yer ve zaman bilgileri sağlayan 'Uzay tabanlı uydu navigasyon sistemi' olarak bilinen GPS sistemi ile bir süre takip ettiğini ancak, bundan vaz geçtiğini söyledi

Babam GPSle takip ediyordu
09 Şubat 2014 Pazar 11:00 tarihinde eklendi, 1.955 kez okundu.
Arap dünyasında çok sayıda Türk dizisini yayınlayan uydu aracılığı ile Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayın yapan MBC'nin 4'üncü kanalında yayınlanan Turki Ekstra programında bu hafta Gizem Karaca ve 'Benim Hala Umudum Var' dizisindeki rol arkadaşları ile yapılan röportajlar yayınlandı. Karaca, setteki ekip ve oyuncularla aile fertleri gibi olduklarını, uyumlu çalıştıklarını belirtirken, yemek yemeyi ve fırsat bulduğunda yapmayı sevdiğini anlatırken, ince kalmasını çok çalışmasına bağladı. 21 yaşında olduğunu girdiği güzellik yarışmasından sonra şansının açıldığını, yarışmaya 'üniversitede eğitim gördüğü zor bir bölümden kaçmak' için girdiğini, başrol teklifi yapan yapımcı firmanın kendisine oyunculuk eğitimi verdirdiğini anlattı. 'Eve Düşen Yıldırım'dan sonra 'Emir'in Yolu' ve son olarak Berk Oktay ile Şükrü Özyıldız ile birlikte oynadığı 'Benim Hala Umudum Var' dizileri ile oyunculuğuna devam eden Karaca, 2013'ün kendisi içi zor geçtiğini anlattı. Gizem Karaca geçen yıl uyuşturucu suçundan gözaltına alınmasının yanı sıra trafik kazası ile karşılaştığını ifade ederken şöyle dedi:
 
"Trafik kazası 1 sene önce meydana gelen bir olay. Şimdi ortaya çıktı. Sonuçta talihsiz bir durumdu. Ailemle peş peşe gidiyordum ve bir şekilde ailemin gözü önünde oldu kaza. Ucuz kurtuldum, Gerçekten ölüm atlattım. Şu an araba kullanmama, yolda yürümeme bile artık daha fazla dikkat ediyorum."
 
Karaca, hakkında çıkan haberlerin çoğunun gerçeği yansıtmadığını, insanların kendisini yanlış anlaması ve ağzından çıkmayan şeylere inanarak kendisini yargılamasından korktuğunu belirtirken, "Evet kaza yaptım. O kaza haberinde bile diyor ki; '2 kişiyi yaraladı, başka bir arabaya çarptı.' Ben bir arabaya çarpmadım. Direkt lokantaya girdim. Yani öyle bir durum oldu. Yanlış aktarılıyor sonuçta üzücü bir şey" dedi.
 
Karaca, bir soru üzerine ailesinin tek kızı olduğu için anne ve babasının üzerine titrediğini kaydederek, şöyle konuştu:
 
"Bu ortama girdikten sonra sonuçta bilmedikleri bir ortam zor piyasa babam bir şekilde kontrol etmek için GPS çipi taktırmıştı. Takip ediyordu beni. Hızımı, nerede olduğumu kontrol ediyordu, şimdi yok Allah'tan."